само едно мога да ви кажа като съвет.. НИКОГА НЕ СИ МИЙТЕ КОЛИТЕ НА ОМВ В БУРГАС НА ЧЕТКИТЕ (след миража където е)
ВОДАТА ТАМ НЕ СЕ СМЕНЯ!
Колите после миришат на блато!
Безконтактно миене на автомобил - не се лъжете
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
И аз съм мил на лукойла на червено знаме. Моята кола обаче я подсушиха и не мога да кажа, че беше измита по-лошо от всяка друга мивка на която съм попадал...
Последна промяна от groznika на Вто 12 авг 2008 10:14, променено общо 1 път.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
авто мивка

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
з
доста мисих да пиша ли коментар но може да има хора които са от нова загора или просто минават и искат да си измият колата.Зна4и има една автомивка то4но като слезеш от моста по пътя Нова загора -Раднево някои му казват долното кръгово.Та като слизаш от моста то4но 100 метра преди кръговото се свива в ляво като влезаш в портала има един надпис"досещате се какъв"и там мият 4удесно за 5 лв правят интериора все едно сега излиза от завода а отван я пръскат с някаква пяна после я измиват и колегата пуснал тази тема каза 4е полепва прах тук няма такова нещо но и като сравня пяната по твоята кола и по молята ме биеш по вси4ки параграфи тази пяна която те праскат я праскат с пароструйката с един друг накрайник и вси4ко е супер !!!!! 

Последна промяна от dinkonikolaev на Съб 09 авг 2008 22:34, променено общо 1 път.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
dobrinb написа:Аз съм най-доволен от мен си. Безконтактно на ОМВ. Ама си трябват парици, само с два, три лева не става.
Иначе съм доволен и от автомивката на ЕКО на България, но там съм ходил само един път.
На ОМВ, ако е безобразно мръсна съм стигал рядко до 4 лв., стандартно с 3. Ако не е много мръсна - 2. Но трябва гъба и гюдерия за подсушаване

- lodarski
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Отплеснахме се от темата, а именно безконтактното миене.
П.П: Следващия път, ще те извикам за 2 лева да я направиш слънце моята
Адаш, аз в последствие видях че ти успяваш жип за тия пари да измиеш.За което се извинявам.
ПП: Новата кола и мръсна пак си е слънце.

ПП2: По темата не съм ходил никога на безконтактно.Когато ходя на мивка искам да я мият с четка.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”