Искаш най-мощния Голф 3 в българия? Ето ти го!
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Ами ако да кажем си от тези които не си знаят парите ,в гаража имаш един Viper едно F40 ,един Toureg.Няма няма да те бърка особенно тези 23 000 евро.И да кажем си маниак на дръпките когато спреш до някой с по бърза кола дали ще реши да се дръпне с теб когато ти си с такива автомобили.Но представи си че ти си с този голф и го понаправиш така че с нищо да не се различава от останалите голфове.Даже му лепнеш и едно GL отзад.просто си представи оня как ще го изгледа това GL.Така ,че това е играчка за хора с незнайни сметки.Може и да бъркам но поне аз така мисля.
Пич, нали се сещаш как някой с пари дето ги има тия коли които споменаваш как ще се изпотрепе, щото обикновенно това са хора дето не разбират грам, и като натисне педала за газта и после го пишат о вестниците.....
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Тва със GL ми се струваше като добра идея да ги шашкаш хората след дръпката. Обаче вече ми се струва мега тъпа идея, защото те подценяват отвсякаде... някви жигулки тръгват да ме изпреварват и т.н. ... пък аз реазлно като пусна газ и бензин правя криви Мерцедеси и т.н. .... И взе да ме дразни много това дето колата ми не се различава от другите голфчета ...
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
CyberBlade написа:Тва със GL ми се струваше като добра идея да ги шашкаш хората след дръпката. Обаче вече ми се струва мега тъпа идея, защото те подценяват отвсякаде... някви жигулки тръгват да ме изпреварват и т.н. ... пък аз реазлно като пусна газ и бензин правя криви Мерцедеси и т.н. .... И взе да ме дразни много това дето колата ми не се различава от другите голфчета ...
Да ама слуховете се разнасят много бързо ,и нали знаеш какъв срам ще береш ако да кажем си с едно 325i и някво GL те направи смешен

Иначе парите са прекалено много за голф.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”