Въпрос от блондинка за костенурка от САЩ
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
stellabms написа:а как стои въпроса в случай, че колата се удари и трябва да се оправи панел или нещо друго по ламарините? Дали има специфични неща по това или има ли майстори, които да разбират от това!Недай си боже да се случи!
Както Васко вече каза, мигачите в броните и също така квадратните номера са разликите отвън. От вътре има също няколко разлики, например копчета за отваряне на багажника и резервоара но не са особено много.
- 20vTurbo
- Контакти:
stellabms написа:StS написа:Stefan написа:1.9 TDI
На това и доста по-малък двигател му стига.. Ама въпрос на вкус.. Аз бих се ориентирал към нещо най-много 1.8
досега не съм срещала нещо различно от 1.9 или 2000см3
Това е защото в САЩ има само тези двата мотора + 1.8Т който е по рядко срещан но го има. Даже има и Турбо S версия която е 180 кс със 6 скорости и върви доста прилично. Разбира се при внос на този модел се дължи незаконният обирджийски акциз, така че може би обикновеният 1.8Т двигател (150 кс) също не би бил лош избор. Според мен все пак 1.9ТДИ на тази кола е добър избор.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
20vTurbo написа:stellabms написа:StS написа:Stefan написа:1.9 TDI
На това и доста по-малък двигател му стига.. Ама въпрос на вкус.. Аз бих се ориентирал към нещо най-много 1.8
досега не съм срещала нещо различно от 1.9 или 2000см3
Това е защото в САЩ има само тези двата мотора + 1.8Т който е по рядко срещан но го има. Даже има и Турбо S версия която е 180 кс със 6 скорости и върви доста прилично. Разбира се при внос на този модел се дължи незаконният обирджийски акциз, така че може би обикновеният 1.8Т двигател (150 кс) също не би бил лош избор. Според мен все пак 1.9ТДИ на тази кола е добър избор.
Аз съм с такъв костенур 1.8Т и върви много добре

- 20vTurbo
- Контакти:
stellabms написа:Много ме е яд. Колата, която харесах май се оказа с удар. Бронята е боядисвана, а челното стъкло има от дясната страна луфт между него и тавана. Какво мислите за това? Дали е показателно че е имало удар? Иначе стъклата са си оригиналните
Нормално. Повечето спавнително евтини коли внесени от щатите в БГ са удряни и внесени с тъй наречените salvage документи. Те заради това даже и промениха закона наскоро.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”