Подкрепете иnициaтивата на MobileBulgaria.Com

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: 11

Мнениеот landwarrior » Вто 29 ное 2005 17:55

CellNet ™ написа:
www.arenabg.com написа:като гледам тоя бойкот го правят гадните авантаджий ,които нощно време претоварваха мрежите и човек не можеше да звънне от тях(за това спират карти и правят чудесий от М-тел)тия които нощно време званяха яко на аванта през деня кликват да им се обадиш ,имам поне 10 такива ''приятели'',м/у другото хората който правят боикото кво очакват вива тел да им даде карти га говорят без пари ли ? еми неа да стане 0докато някои хора не разберат че трябва да си платиш за някои работи и не можи винаги на аванта няма да стане .

Хмм според мен имат право колега да правят бойкот,
не го приемай лично, ама каква е тази фирма на която разговорите са ти 5 ст към мтел, и как мислиш трябва да вадим връзки за да приказваме :wink:
И аз приказвам ефтино, но не е в тва въпроса. Трябва всички услуги да са общо достъпни, надявам се ме разбираш. :wink:

така е ,съгласен съм с това,но приеми че голяма част от потребителите са авантаджий ,реално примерно от тия 3.5 милиона потребители на М-тел колко ли сме тия които плащат сметка всеки месец ?? останалите чакат нощно време да звъннат или въобще не го правят .Няма как да стане когато всеки търси авантата постоянно.Манталитета ни на нас е такъв -че най добре си е без пари нещо да има .Примерно пуснаха безплатните прими за нощно време и веднага кво стана .Почнаха търговий на черно ,(картите станаха по 100лв на черно) всеки звъни нощес еи така и говори по цяла нощ без да провежда и една секунда разговор през деня,няма как да стане нали се сещаш.Аз бачкам в една американска компания няма да казвам с какво се занимавам но е близо до този бизнес на М-тел и другите оператори и знаете ли как им казваме на този тип потребители !-Bonus seekers и техните сметки ги затваряме без предупреждение или условия

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 29 ное 2005 17:55

100 % на потребителя повече му дреме........
няма как да спрат разговорите за два дена, ще спрат да говорят тези които така или иначе толкова и говорят, а тези които си навъртат прилично няма да спрат да говорят :arrow: кво им дреме ..........

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 29 ное 2005 17:57

CellNet ™ написа:
L&R написа:Дреме му на оператора за 1,2 дена потребителя е по зависим на този етап.

100% му дреме :wink:

Тъкмо ще направят малко профилактика :lol:
За протестиращите телефоните под възглавниците на 1 8).
То и протестите не са толкова проста работа :idea:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 11

Мнениеот CellNet ™ » Вто 29 ное 2005 18:04

www.arenabg.com написа:
така е ,съгласен съм с това,но приеми че голяма част от потребителите са авантаджий ,реално примерно от тия 3.5 милиона потребители на М-тел колко ли сме тия които плащат сметка всеки месец ?? останалите чакат нощно време да звъннат или въобще не го правят .Няма как да стане когато всеки търси авантата постоянно.Манталитета ни на нас е такъв -че най добре си е без пари нещо да има .Примерно пуснаха безплатните прими за нощно време и веднага кво стана .Почнаха търговий на черно ,(картите станаха по 100лв на черно) всеки звъни нощес еи така и говори по цяла нощ без да провежда и една секунда разговор през деня,няма как да стане нали се сещаш.Аз бачкам в една американска компания няма да казвам с какво се занимавам но е близо до този бизнес на М-тел и другите оператори и знаете ли как им казваме на този тип потребители !-Bonus seekers и техните сметки ги затваряме без предупреждение или условия

Абсолютно си прав с тва че българите сме авантаджии и тази тъпотия с мтелските карти, но не се притеснявай за тях Мтел се грижи и вечер немогат да набират :wink: Без пари нема услуги никъде по света :D

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Вто 29 ное 2005 18:11

Не разбирам защо бойкотът трябва да е само срещу М-тел и Глобул. Като сме недоволни от цените, трябва да се обяви бойкот на всички оператори.
Много ми намирисва на опит за манипулиране. :evil:

Последна промяна от paro_k на Вто 29 ное 2005 18:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 29 ное 2005 18:14

paro_k написа:Не разбирам защо бойкотът трябва да е само срещу М-тел и Глобул. Като сме недоволни от цените, трябва да се обяви бойкот на всички оператори.

Точно така, не трябва да е само срещу двата, а срещу трите оператора :wink:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 29 ное 2005 18:17

и на Лукойл и на Енергоснабдяване и на ВиК и на Топлофикация да не забравиме, и на тях трябва да им се направи бойкот, и на БДЖ и софииски градски транспорт, за разбитите улици не знам на кои да се направи боикот, за зле поддържаните паркове и градинки на общината..................и още колко боикота предвиждам
Без да искам да обидя някои, обаче вие искате да боикотирате заради една собствена своя глезотия .

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 29 ное 2005 18:24

zaro написа:и на Лукойл и на Енергоснабдяване и на ВиК и на Топлофикация да не забравиме, и на тях трябва да им се направи бойкот, и на БДЖ и софииски градски транспорт, за разбитите улици не знам на кои да се направи боикот, за зле поддържаните паркове и градинки на общината..................и още колко боикота предвиждам
Без да искам да обидя някои, обаче вие искате да боикотирате заради една собствена своя глезотия .

Интересно, може би не сме прави, щот взимаме по "високи" заплати от Запада, та при нас да са по високи цените на храни, бензини и др. Хмм а знаеш ли че в Гърция - Халкидики цените на жилищата са същите като в БГ а деца така ли се гледат, или може би правилното е търпим докато можем или поне докато не изчезнем кат нация. Споделете си мненията та да разберем в коя посока да се движим? :roll:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 29 ное 2005 18:26

Исках да кажа че се оплаквате от глупости на фона на всеобщото положение, сега ще кажете че все от някаде трябва да се започне, нали?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Вто 29 ное 2005 18:29

zaro написа:Исках да кажа че се оплаквате от глупости на фона на всеобщото положение, сега ще кажете че все от някаде трябва да се започне, нали?
така е трябва да има всеобщ бойкот ,на висчко както е в момента в Италия -всички стачкуват

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 29 ное 2005 18:33

zaro написа:Исках да кажа че се оплаквате от глупости на фона на всеобщото положение, сега ще кажете че все от някаде трябва да се започне, нали?

Щом казваш mhihi

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 29 ное 2005 18:37

лично мнение

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 29 ное 2005 19:52

Абонатите на МТЕЛ дето са с договор, Такса 10 ЛВ без ддс и говорят на Бизнес тарифи с 20 безплатни минути ..... имат право да си продължат договора като разговорите цените ще паднат с по десет стотинки на минута към всички оператори, а минутите стават 30 .. с мтел след 21 часа така се връзва цена около 12 ст с ддс ...... а глобул става 33 с ддс ....

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Вто 29 ное 2005 19:53

Ще го обясниш ли по-подробно това, че имам един спрян М-Тел и се чудя какво да правя. В момента съм на абонамент към Глобул.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 29 ное 2005 20:09

Да ви кажали защо АЗ ще си изключа ГСМ-то : Имам ДОГОВОР с месечни такси към "първия мобилен оператор" от 2001 година и до този час телефона не ми е изключван , тоест съм коректен към тях и четери години им наливам пари в техния бизнес . Аз говоря на
В мрежата на Мтел 0,45 /0,29
Към други мрежи 0,63/ 0,48
Семейство и приятели 0,23 /0,15
а малки Гошко дето вчера стана на 13 и му купиха ГСМ-че с примичка говори на 28 стотинки на минута (без ДДС) ще е цената на разговорите в мрежата на М-Тел с Коледната Prima Star предплатена услуга на оператора. Разговорите към други мрежи ще се тарифират по 49 стотинки на минута (без ДДС).
А сега някой да ми преведе думичката "лоялност" към клиента :?:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”