CellNet ™ написа:www.arenabg.com написа:като гледам тоя бойкот го правят гадните авантаджий ,които нощно време претоварваха мрежите и човек не можеше да звънне от тях(за това спират карти и правят чудесий от М-тел)тия които нощно време званяха яко на аванта през деня кликват да им се обадиш ,имам поне 10 такива ''приятели'',м/у другото хората който правят боикото кво очакват вива тел да им даде карти га говорят без пари ли ? еми неа да стане 0докато някои хора не разберат че трябва да си платиш за някои работи и не можи винаги на аванта няма да стане .
Хмм според мен имат право колега да правят бойкот,
не го приемай лично, ама каква е тази фирма на която разговорите са ти 5 ст към мтел, и как мислиш трябва да вадим връзки за да приказваме![]()
И аз приказвам ефтино, но не е в тва въпроса. Трябва всички услуги да са общо достъпни, надявам се ме разбираш.
така е ,съгласен съм с това,но приеми че голяма част от потребителите са авантаджий ,реално примерно от тия 3.5 милиона потребители на М-тел колко ли сме тия които плащат сметка всеки месец ?? останалите чакат нощно време да звъннат или въобще не го правят .Няма как да стане когато всеки търси авантата постоянно.Манталитета ни на нас е такъв -че най добре си е без пари нещо да има .Примерно пуснаха безплатните прими за нощно време и веднага кво стана .Почнаха търговий на черно ,(картите станаха по 100лв на черно) всеки звъни нощес еи така и говори по цяла нощ без да провежда и една секунда разговор през деня,няма как да стане нали се сещаш.Аз бачкам в една американска компания няма да казвам с какво се занимавам но е близо до този бизнес на М-тел и другите оператори и знаете ли как им казваме на този тип потребители !-Bonus seekers и техните сметки ги затваряме без предупреждение или условия