Събирам мнения за слагане на печка - за и против
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iceto маслото ми е малко над 180лв .. по качествено май няма ... Значи няма да е Вебасто
а някакъв по евтин вариант.. Милослав тя колата си пали бате
ама знам че студения старт е вреден, пък и защо да зъзна като може да ми е готино .. поне до работа. Тя ми е на 10 минути и докато загрее колата я гася. И хем на колата ще и е готино че ще и е топло хем на мен. А днес чух и за някаква нагревателна плочка... някой да знае нещо за нея ? А с модул с дистанционно запалване, като си отворя гаража ще умра
.. на втора злопотреба никога не съм бил фен ..

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
dermeister написа:Ако ти се дават и имаш много нужни пари си сложи. Но само, ако е с дистанционно палене или с таймер за палене. Кеф, цена нема и гроздето е кисело, ама всеки според чергата си...

Печка е чудесно! Ползвал съм автомобили с дистанционно палене съответно лятото климатик, зимата топла - по-голям кеф няма, щракаш я, обличаш се, обуваш се, излизаш сядаш в колата - джамците размразени, седалкита топли... Закопчаваш си колана и потегляш веднага. А лятото с климатика бе същото, влизаш - хладно и приятно

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:http://www.youtube.com/watch?v=MUxvvhXhr6c
А за ръчни скорости--сещаш се--ръчната и на свободна.
И после имаш много добре стоплена кола която обаче е неподвижна понеже ръчната е по-замръзнала от Антарктида

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега kambone как пускаш и климатика лятото ? То нали мотора не работи или май не съм много наясно
Stivi ако и аз мога да си пускам климатика ще е идеално .. хем загрял мотор готов за каране хем и хладничко за лятото и топло през зимата
Мечта .. кефа цена няма, тези 3 неща са голям кеф ... и за колата и за шофьора
bomber защо бе викторчо .. какво лошо има да ти е готино 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
longora написа:Колега kambone как пускаш и климатика лятото ? То нали мотора не работи или май не съм много наясноStivi ако и аз мога да си пускам климатика ще е идеално .. хем загрял мотор готов за каране хем и хладничко за лятото и топло през зимата
Мечта .. кефа цена няма, тези 3 неща са голям кеф ... и за колата и за шофьора
bomber защо бе викторчо .. какво лошо има да ти е готино
По-добре дистанционно палене.. Само така ще имаш и лято и зима кеф.. Ама не си заслужава според мен, още повече, че ако нацелиш и наоколо да има някой наркоман все едно му я подаряваш...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
longora написа:...ама знам че студения старт е вреден, пък и защо да зъзна като може да ми е готино...
Вече ти се чудя! Не стигат ли парите, които наля в тая кола, ами сега и излишни разходи

Не мисля, че подобен разход е оправдан

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”