Какви стопове бихте си купили?
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бих си купил кристални или LED само, че предпочитам по изчистените и класически модели. Тези с изчанчения дизайн са супер голяма селяния и не се връзват с линията на колата (но всеки с вкуса си казало кучето и си облизало гъза така, че кой квото го влече).
Затъмнените също ме кефят само, че колата ми е цвят бордо и според мен няма да се вържат много добре
Затъмнените също ме кефят само, че колата ми е цвят бордо и според мен няма да се вържат много добре
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какви стопове бихте си купили?
Memo написа: П.С. Не става въпрос за точно същите модели, а за технологията.
Ако наистина се придържаме към технологията разбира се, че съм за LED - тва е бъдещето, няма какво да се заблуждаваме. Кажи речи са бесмъртни, което е много голям плюс пред лампите.Иначе за дизайна най ми харесват тези от снимката на "DOHC" - естествено поради простата причина, че съм с цвят бордо и ще подхождат.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:От трите посочени модела Hella-та изглежда най-добре, а и като гледам цвета на колата ти, ще стоят най добре.Другите 2 шарении малко ме отвращават
Аз на мойта за сега няма да и слагам, защото от както съм я взел все ми върви да си удрям стоповете
Но все си мисля, че на масовия пазар най-биха вървяли кристалните заради цената, а и народът си пада по шаренийката
Хеллата ако са оригинални ще са на цена около 300лв. може би.
И все пак мислите ли, че има пазар тук за оригинални неща, при положение, че има 1 към 1 имитации на доста по ниска цена?
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен кристалките са супер селяния. Както някой беше казал по-горе зависи много от цвета ,стойката и ред други неща на колата.Аз лично бих си сложил LED но със същото разположение на светлините като оригиналните ми стопове, шаренията и изчекнатите форми на повечето стопове на нашия пазар ме дразнат много. 
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[url]http://redline-tuning.com/info.php?id=210&m=Оптичен%20тунинг&c=1&p=43[/url] Не са евтини.
http://www.fk-automotive.com/data01/en/news/led/index.php - Тука може да видиш как седят. На Г4-ката са ги светнали даже
Първия линка вероятно заради кирилицата есе прецаква, копи и пейст.
http://www.fk-automotive.com/data01/en/news/led/index.php - Тука може да видиш как седят. На Г4-ката са ги светнали даже
Първия линка вероятно заради кирилицата есе прецаква, копи и пейст.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”