еми хубаво те кат ти искат ти що им даваш аааа неискам да ги защитавам в никакъв случаи но вече станахте доста брутални накзвам че те са прави но.............нали от някаде трябва да се почне а и те не са някви изванземни те са хора от народа тоест от нас а и на нас жсе няма 0огодия ако ни проверяват защо ни проверяват ако не ни проверяват и стане нещо зд4уьпе 4етенето.............................честно казано до сега.................винаги са се даржали цивилизовано с мене и пари не са ми искали ве4е доста станаха проверките ми
а да сорри на колегата че му ............ темата
НЕ..АМ НЕРВИ
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каквато и тема да се започне накрая задължително трябва да се оплюят и наругаят хубаво полицаите...ами като толкова имате да им казвате нещо - спрете при някой полицай и му го кажете лично...
Тези пък "пешите палячовци" на улицата най-малко заслужават ругатни и обиди....
Хайде със здраве !
П.С. А по повод рушветите - никой не ви кара да давате. Аз не давам!
Тези пък "пешите палячовци" на улицата най-малко заслужават ругатни и обиди....
Хайде със здраве !
П.С. А по повод рушветите - никой не ви кара да давате. Аз не давам!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:Добре де .....................за пореден път сме стадо...........при това тъпо стадо
немога да разбера едно неща що толкова се плуят тези полицай те ли са наи лошите в тази държава да му се незнае верно има и черни овци ама има и много кадарни хора в тази система защо сичко се оплува по този гаден начин. Нормално е да са и корумпирани иматъе ли си представа с какво се занимават какво виждат и с какъ контингет работат и зимат...............350-400лв. едвали ако зимаха 1500лв щяха да са корумпирани как смятате...................и ....................няма да се оправиме така незачитаики институции като МВР
Нещо ..... лобираме май-май

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз една вечер с един Mercedes ML си карам и така и не съм разбрал как съм се засилил - нали се кефя на колата. Спират ме фуражките и викат ше пишем акт - 86 км/ч!
Аз викам: "Убу - пишете!"
Фуражката: "Гледам бързаш - да не те забавиме?"
Аз: "?!?"
Оня пак (въпросително): "Набързо ще ти напишеме един акт?"
Аз: "Пишете де"
....
4 пъти ме питаха дали не бързам и дали няма да ме притесни фактът, че ще ми пишат акт, че може да се позабавят
Толко любезни полицаи за пръв път виждам!
Е, след като разбраха, че няма да се черпиме за по-бързо ми написаха акта и сега си го нося в джоба.
Не че не съм давал 1-2 пъти по 5 лева, ама чак пък на такива просяци не бях попадал!
Аз викам: "Убу - пишете!"
Фуражката: "Гледам бързаш - да не те забавиме?"
Аз: "?!?"
Оня пак (въпросително): "Набързо ще ти напишеме един акт?"
Аз: "Пишете де"
....
4 пъти ме питаха дали не бързам и дали няма да ме притесни фактът, че ще ми пишат акт, че може да се позабавят

Е, след като разбраха, че няма да се черпиме за по-бързо ми написаха акта и сега си го нося в джоба.
Не че не съм давал 1-2 пъти по 5 лева, ама чак пък на такива просяци не бях попадал!
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Отдавнашна случка:
На бул.Европа си спирам един ден на червен сфетофар(пешеходен), първа кола, изчаквам си пешеходците, изчаквам да светне червено на пешеходците и още няколко секунди.... и си потеглям бавно и мързеливо.... Зад мен буркан, сирени, палки.....
: не съм ги видял на сфетофара. Спират напреко пред мен и идва единия " к'во пра'йме с'а?"
-Ми черпиме се, к'во! (Никой не ми е искал документи и т.н.)
-"В документите, да не ни гледа някой!"
-..... Давам си дукиментите прилежно с пет лева вътре (мисля си че бяха много ама нейсе)
- "Ама ние сме трима....(ухилен)
-....кипнаха ми лай...та. Казвам му с невъзмутим тон - имам калкулатор в колата (с това си вадя хляба), ако искаш да ти услужа да разделиш пет на три!!!
- "Айде бегай и да не минаваш повече на червено"
Обичам ги тея момчета, по-големи тъпанари и в ОМВ не съм срещал. К'во толкова се палите, заслужава си за пет лева да се посмееш от сърце...
На бул.Европа си спирам един ден на червен сфетофар(пешеходен), първа кола, изчаквам си пешеходците, изчаквам да светне червено на пешеходците и още няколко секунди.... и си потеглям бавно и мързеливо.... Зад мен буркан, сирени, палки.....

-Ми черпиме се, к'во! (Никой не ми е искал документи и т.н.)
-"В документите, да не ни гледа някой!"
-..... Давам си дукиментите прилежно с пет лева вътре (мисля си че бяха много ама нейсе)
- "Ама ние сме трима....(ухилен)
-....кипнаха ми лай...та. Казвам му с невъзмутим тон - имам калкулатор в колата (с това си вадя хляба), ако искаш да ти услужа да разделиш пет на три!!!
- "Айде бегай и да не минаваш повече на червено"
Обичам ги тея момчета, по-големи тъпанари и в ОМВ не съм срещал. К'во толкова се палите, заслужава си за пет лева да се посмееш от сърце...
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
да в тези случай на влад777 са най-гнусни - като просяци
това че са малки заплатите въобще не значи че е нормално да са корумпирани
НИКОГА НЕ Е НОРМАЛНО ДА СА КОРУМПИРАНИ
да не говоря че 90% стават полицай за да взимат подкупи...
мен едно полицайче на попа за пресичане на двойно непрекъсната линия
половин час разиграва театър тръгва да пише акт аз си седя спокойно оня вика и к'во правиме аз викам незнам оня тръгва уж пак да пише после пак и к'во правиме и така 100 пъти и накрая си иска 5лв.!!!!!!
немога да уважавам човек който се продава за 5лв.
иначе има и нормални полицай срещал тук там
имам и познати полицай ама малко от тях са кадърни
това че са малки заплатите въобще не значи че е нормално да са корумпирани
НИКОГА НЕ Е НОРМАЛНО ДА СА КОРУМПИРАНИ
да не говоря че 90% стават полицай за да взимат подкупи...
мен едно полицайче на попа за пресичане на двойно непрекъсната линия
половин час разиграва театър тръгва да пише акт аз си седя спокойно оня вика и к'во правиме аз викам незнам оня тръгва уж пак да пише после пак и к'во правиме и така 100 пъти и накрая си иска 5лв.!!!!!!
иначе има и нормални полицай срещал тук там
имам и познати полицай ама малко от тях са кадърни

ха и аз да се включа по темата за кат , че направо имам алергия от тях. И като ги видя ми иде да слеза и да им се изпюя в мутрите мазни. На пътя са само да пречат. Никаква друга полза.
Само да уточня - м/у полицай и катаджия има огромна разлика.
1.Никой не ги е карал да стават катаджии за 200-300лв - да са станали ел.техници например, ама нали за това се иска учене, къде по лесно е да махаш със слънчогледа и да прибираш - те за това са станали катаджии , че по лесно. А и привилегии бол. и друго си е да си от системата, нали.
2. те тия боклуци - щот катаджиите са 1000 % боклуци, знаят , че и да се издънят най много да ги уволнят.Пък докат ги фанат ще са каширали за черни дни , пък и врузки ще си имат за после да се уредят другаде на топло... Защо няма затвор за корумпираните ???
На твз държава и трябва закон за държавния служител, където да е записано , че служител дето се храни от данъкоплатеца ако го хванат с 5 лв подкуп, рушвет, подарък - отива за минимум 5 год в тухларната и цялото му семейно имущество отива в полза на държавата. Прави се група от високоплатени и мотивирани хора , които ще се занимават само с това да правят постановки и ловят катаджии, полицаи, данъчни, митниччески, депутати, министри...и да видите как корупцията за по малко от година ще е -95%, щот то винаги ще го има ма не в такива размери. Та така може и нещо да стане ма не у нас , а в държавата Утопия
)
Само да уточня - м/у полицай и катаджия има огромна разлика.
1.Никой не ги е карал да стават катаджии за 200-300лв - да са станали ел.техници например, ама нали за това се иска учене, къде по лесно е да махаш със слънчогледа и да прибираш - те за това са станали катаджии , че по лесно. А и привилегии бол. и друго си е да си от системата, нали.
2. те тия боклуци - щот катаджиите са 1000 % боклуци, знаят , че и да се издънят най много да ги уволнят.Пък докат ги фанат ще са каширали за черни дни , пък и врузки ще си имат за после да се уредят другаде на топло... Защо няма затвор за корумпираните ???
На твз държава и трябва закон за държавния служител, където да е записано , че служител дето се храни от данъкоплатеца ако го хванат с 5 лв подкуп, рушвет, подарък - отива за минимум 5 год в тухларната и цялото му семейно имущество отива в полза на държавата. Прави се група от високоплатени и мотивирани хора , които ще се занимават само с това да правят постановки и ловят катаджии, полицаи, данъчни, митниччески, депутати, министри...и да видите как корупцията за по малко от година ще е -95%, щот то винаги ще го има ма не в такива размери. Та така може и нещо да стане ма не у нас , а в държавата Утопия

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Малей какво направих ....
Уж исках да изтипосваме тук "тия дето ни тровят нервите", то и дискусия стана .......сега чакам да "дойде органа" да ми иска обяснения ......
Аз нямам лошо отношение към "органа", но за всяка работа се иска ценз .... а там повечето са май, защото няма къде да отидат другаде ..... всяка работа трябва да се върши с мерак и по правилата, ако не искаш ...отивай другаде ......АЗ ИСКАМ ПРОСТО НЕЩО - КАКТО АЗ НЕ ПРЕСКАЧАМ ЛИНИЯТА НА ПОВЕДЕНИЕ/НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ИСКАМ/, НЕ НАРУШАВАМ ЛИЧНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ДРУГИТЕ, ТАКА И АКО ОБИЧАТ И ТЕ ДА ПРАВЯТ СЪЩОТО ЗА МЕН, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ИМ ПЛАЩАМ/Е ЗА ТОВА.
Тук не влагам и някакви футболни пристрастия, но понеже работя със спорта .... вижте коментарите за 1на безобидна и весела случка на ст. Славия, когато няколко момчета си биха дузпи по време на мач на Славия и АДЕКВАТНАТА РЕАКЦИЯ НА "ОРГАНА"
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=1326

Уж исках да изтипосваме тук "тия дето ни тровят нервите", то и дискусия стана .......сега чакам да "дойде органа" да ми иска обяснения ......

Аз нямам лошо отношение към "органа", но за всяка работа се иска ценз .... а там повечето са май, защото няма къде да отидат другаде ..... всяка работа трябва да се върши с мерак и по правилата, ако не искаш ...отивай другаде ......АЗ ИСКАМ ПРОСТО НЕЩО - КАКТО АЗ НЕ ПРЕСКАЧАМ ЛИНИЯТА НА ПОВЕДЕНИЕ/НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ИСКАМ/, НЕ НАРУШАВАМ ЛИЧНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ДРУГИТЕ, ТАКА И АКО ОБИЧАТ И ТЕ ДА ПРАВЯТ СЪЩОТО ЗА МЕН, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ИМ ПЛАЩАМ/Е ЗА ТОВА.
Тук не влагам и някакви футболни пристрастия, но понеже работя със спорта .... вижте коментарите за 1на безобидна и весела случка на ст. Славия, когато няколко момчета си биха дузпи по време на мач на Славия и АДЕКВАТНАТА РЕАКЦИЯ НА "ОРГАНА"
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=1326

- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:Аз също мисля , че на тия "фуражки" требва да са им високи заплатите за да няма рушвети , не че не сам давал , то досега ще ше да се бях явявъл 2-3 пъти на проверовачен, абе незнам , то пак ще си е една ....
А мислиш ли, че като им направят големи заплатите, това ще ги накара да спрът да взимат рушвети???
Съмнявам се много ........ не това е начина за спиране на корупцията в тази и която и да било друга сфера!
Колкото повече, толкова повече е казал Мечо Пух!

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Роберта е права, и 2 бона да взимат пак ще рутят за десетачка
не е там отговора, НАКАЗУЕМОСТ требе да има, да знае, че ако стане фал отива в панделата, а не само да го потупат по рамото е това е проблема, няма страх и респект към държавата, знае че ще се отърве, щото ще го покрият неговите приятелчета другите куки
апропо за тъпите бензинджии-на моята кола си сипвам сам колкото искам и както си искам, много се кефя на ОМВ като дотърчи на 10 минута и каже "дай да сипем" и аз го питам а аз кво правя ....
апропо на ОМВ в Надежда след кръговото на Ломско шосе, работи НЕГЪР зареждач
не е там отговора, НАКАЗУЕМОСТ требе да има, да знае, че ако стане фал отива в панделата, а не само да го потупат по рамото е това е проблема, няма страх и респект към държавата, знае че ще се отърве, щото ще го покрият неговите приятелчета другите куки
апропо за тъпите бензинджии-на моята кола си сипвам сам колкото искам и както си искам, много се кефя на ОМВ като дотърчи на 10 минута и каже "дай да сипем" и аз го питам а аз кво правя ....
апропо на ОМВ в Надежда след кръговото на Ломско шосе, работи НЕГЪР зареждач

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:.....................................................
Точно заради такива, дето се продават за по 5 лв, хората нямат доверие в полицията....
Макар, че от друга гледна точка тези дето "взимат" по 5 лв. са най-малкия проблем в БГ...щото някой "крадат" в числа с много нули...
Идеалното решение на проблема е да се спазват правилата, а който реши да не ги спазва да е готов да си понесе последствията. Корупцията едва ли някога ще се изкорени напълно - дори и в развитите страни съществува...
Полицията е една от малкото системи, която в последните години направи много , за да се бори с това явление...
Наскоро мернах някакво изследване, свързано с корупцията в БГ - полицията изобщо не беше в първите места...
Не може да изчезне(намалее) корупцията, без да се положат усилия от всички нас...има ли кой да дава - ще се намери кой да вземе !
idea3opipva4a написа:рушветите ги давате вие
.............
Последна промяна от Li4o на Пет 16 дек 2005 11:35, променено общо 3 пъти.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”