Разбиха сивчо мама им гадна

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Killah
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Killah » Нед 18 дек 2005 0:07

На една съседка и дигнаха Сеат Ибиза, а вътре имаше толкова аларми, че преди да тръгнеш си като в космически кораб.... 2389512031 копчета и прекъсвачи докато се запали. Явно нямат спирка.... :?

RSI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RSI » Пон 19 дек 2005 9:53

Мамка им кретени :evil: , на мене ми свиха акумулатора. Само се радвам, че нищо й няма на колицата, освен ключалката, която не работи вече bowdown. Тия VW-та имам чувството, че се отварят със затворени очи :roll:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 19 дек 2005 11:07

мойта също я бяха отворили, но с ключ, та в началото трябваше да поръчкам малко докато се напасне към оригиналния си ключ. Добре че имам няколко ел. хитринки по запалването, които бяха спасили колата та дрогерите гадни само бяха скубали кабели наред, и накрая бяха взели едно ЦД с филм (което не беше мое) и 1 лев от жлебчетата за монети. А в багажника се търкаляше байк оборудване за неколко стотин лева ... абе късмет, дано техния го няма обаче и да попаднат или на див щанга-тираджия, или някой пенсиониран военен пищовджия :evil:

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Пон 19 дек 2005 12:07

VWGT написа:........ или някой пенсиониран военен пищовджия :evil:

преди 7-8 години имаше случай на застрелян крадец. Някакъв тръгнал да краде кола през нощта пред военен блок, разсвирили се аларми, някакъв хвърлил саксия, но не го уцелил..... Онзи хукнал да бяга и някой от блока го беше застрелял с един-единствен изтрел. Полицаите не установиха кой е стрелял (или не искаха.....).
Помня, че коментираха, че трябва да си много точен да улучиш в тъмното бягащ човек, и то да стреляш от балкона ..........

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 19 дек 2005 12:17

luciuz написа:
VWGT написа:........ или някой пенсиониран военен пищовджия :evil:

преди 7-8 години имаше случай на застрелян крадец...........

За съжаление май човек трябва така да действа за да имат тея нещастници някакъв уплах и да видят, че не могат да разбиват колите както им падне. :evil: Като се замисля, че това може да се случи и на моята кола направо пощурявам, ама лошото е, че не мога да съм постоянно долу с пушка в ръка. :roll:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 19 дек 2005 12:25

VWGT написа: или някой пенсиониран военен пищовджия :evil:

Хехе баща ми е точно от тия екземпляри,и каза че ако беше чул ,че пипат колата нямало да се зачуди и да извади макаровчето :twisted: ,а относно ключалката сега се отключва по-лесно явно с трошач са ръчкали кретенчетата :?

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 19 дек 2005 15:53

lowrider написа:
VWGT написа: или някой пенсиониран военен пищовджия :evil:

Хехе баща ми е точно от тия екземпляри,и каза че ако беше чул ,че пипат колата нямало да се зачуди и да извади макаровчето :twisted: ,а относно ключалката сега се отключва по-лесно явно с трошач са ръчкали кретенчетата :?

И при нас е така !!! Военни колкото щеш !!@
Бащата си го държи Макарето под възглавката,ама кво от това като си спиш през това време Ч!!!!!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 19 дек 2005 16:06

Само платен паркинг,ебем ти каско :banghead:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 19 дек 2005 16:16

И на платен са ми сваляли неща от колата за съжаление...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 19 дек 2005 23:12

Ухх.. само да набарам някой в моята кола.. лекинко ще си приближа и ще изпразня целия пълнител на газовия пистолет през прозореца/вратата... след това само ще чакам да се изтъркаля навън и ще има "и твойта майка също"...

Също не е зле човек да се запаси и с една въздушна пушка - я чуе колата да пищи и застава на изходна позиция до джамеца :twisted: . Пък после на оня ще вадят съчмите от задника с метален детектор...

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 19 дек 2005 23:18

Muncho написа:Ухх.. само да набарам някой в моята кола.. лекинко ще си приближа и ще изпразня целия пълнител на газовия пистолет през прозореца/вратата... след това само ще чакам да се изтъркаля навън и ще има "и твойта майка също"...

Също не е зле човек да се запаси и с една въздушна пушка - я чуе колата да пищи и застава на изходна позиция до джамеца :twisted: . Пък после на оня ще вадят съчмите от задника с метален детектор...

Да, ама трябва да си доста точен, да не вадиш съчми от колата... :roll:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 20 дек 2005 7:32

Сичките пари за лекарства на майка си да ги дадат дано!!! И да не им стигнат!!! На мен нищо не успяха да ми вземат, но съм ги гонил цяла нощ копеленцата!

Да повторя: дано парцел на орландовци да си купят с парите от касетофона!!!!

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Вто 20 дек 2005 10:23

Хора обаждайте се на Полицията бре, те си ги знаят кои са, на мен веднъж ми докараха единия 5 мин. след като ги извиках, искараха го от багажника на Полицейската кола :lol: , за съжаление беше продал откраднатото, но яде шутове и оспях да му кажа, че ще го обесим, като предния му колега върлувал в махалата ни :wink: - после го задържаха за 72часа :twisted: ... Но се обръщайте към Полицаите, няма други които да ви свършат полезна работа в случаи като тези - а и да не ги намерят като им се съберат много такива случай шефовете им ги строяват и те дебнат няколко нощи и пак ги хващат. Една съседка 6 пъти я обираха, но тя не вика полиция, че нямала телефон в тях, накрая се обадих и ги хранаха и кражбите престанаха... Така, че - моля за благото на всички ни, при кражба или дори опит за кражба се обаждайте на Полицията - един телефонен разговор само е нужен :) !

Потребителски аватар
stop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stop » Вто 20 дек 2005 13:08

Що не откраднат некое порше а голфове и то стари е и новите ги крадът но тея с поршетата като ги видят че и развиват колата ще стане това: laser ето ви крадци :f_ckyou: Mr Green Fun

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 20 дек 2005 13:43

WDW написа:
И при нас е така !!! Военни колкото щеш !!@
Бащата си го държи Макарето под възглавката,ама кво от това като си спиш през това време Ч!!!!!

и за това съм помислил :lol: , имам едно приятелче което ми беше сложил ГСМ с прима към алармата та като се активира някой датчик, мойто телефонче звъни и аз палим джапанките. Вярно, че малко полудяваш, но за целта се изключва датчика за удар, оставяш само с обемен и врати/капаци. Така със сигурност знаеш че звънне ли телефона, или някои я е отворил, или алармата се е сбъгнала.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”