Спрасках си стъклото
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
нито се пука нито нищо после ,и въобще не се вижда от вътре пукнатината -става си като ново.А и цената е доста под тази която би дал за ново или второ упротреба от некоя морга (и като си платиш поставянето)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
може и да не стане даже ако си чакал повечко време ,иначе ако си на каско няма спор кой е по добрия вариятнdready написа:Аз просто казвам тов а което съм чул.Лично аз ще си купя ново.Но щом е евтино може колегата и да си го залепи.На мен пукнатината вече ми е през целия прозорец.Едва ли ще ми е по евтино да го лепя.

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Абе при тия тънки цени на джамовете, според мен тва с лепенето е безсмислено. Не знам за къв Пасат става въпрос, но щом няма каско
, значи не е скъп, примерно Б3.
Е колко му е стъклото най много да е стотина- сто и двадесет лева.
При тия цени нема сми да даваш 25-30 лева за некви лепки.
Освен тва трябва да помислиш за каско, защото ето сега при тоя случай щеше да върнеш най-малко една трета от вложените в застраховка пари

Освен тва трябва да помислиш за каско, защото ето сега при тоя случай щеше да върнеш най-малко една трета от вложените в застраховка пари

- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
ие
преди 2 мес. смених преден джам за 156лв.150 стьклото/не е турско/ и 6 за местене на винетката и прегледа на новото.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
StreetThug16V написа:Абе при тия тънки цени на джамовете, според мен тва с лепенето е безсмислено. Не знам за къв Пасат става въпрос, но щом няма каско, значи не е скъп, примерно Б3.
Е това е логично мислене

- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еее благодаря на вси4ки отзовали се. 6е потърся некой мастер да си каже тежката дума ама за момента покрай празниците финансите намаляха драстично и за това 6е се задоволя само с лепене ако става.Но поне ве4е знам горе долу колко струва едно стъкло.Но за каското определено съм ЗА понеже не мога да раз4итам само на скрити клю4ета и без ПТП-та но това определено ми е най глупавата грешка да си пукна джама толко нелепо.
10х пак
П.С. Ако някой все пак се сети за телефон на некой майстор да свирка. Ае
10х пак
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
http://www.autoglass.bg/cgi-bin/klonove2.pl има телефони 

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DoDi_DoG написа:Еее благодаря на вси4ки отзовали се. 6е потърся некой мастер да си каже тежката дума ама за момента покрай празниците финансите намаляха драстично и за това 6е се задоволя само с лепене ако става.Но поне ве4е знам горе долу колко струва едно стъкло.Но за каското определено съм ЗА понеже не мога да раз4итам само на скрити клю4ета и без ПТП-та но това определено ми е най глупавата грешка да си пукна джама толко нелепо.
10х пак
човеко,работих в кобра доста време,събери парички и отиди да ти го сменят......с гаранция,с нова лайсна,преместени стикери и т.н........
тия лепеници и въстановяванки са за горубляне.
Това с лепенето въобще не е глупост. Моeто е лепено преди година и половина и нямам никакви оплаквания. Не мисля, че е разумно да давам 150 лв. за ново като лепенето е 20 лв. Разбирам колата да ми е на 2-3 години та да сменям цялото стъкло, за кола на 12-13 години дето 80% от частите са ...найста употреба новото стъкло е излишен лукс.
Моето го лепиха в сервиза на булинс - тани - срещу кат
http://tany97.com/index_t.php?f=con
Моето го лепиха в сервиза на булинс - тани - срещу кат
http://tany97.com/index_t.php?f=con
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
пич ако караш незастрахована кола за 2.5к ,дали ще предпочетеш 20-30лв за лепене или 100-120лв за джам и поставяне ,най малкото че лепенето си е 100% надежно ,от личен опит го знамStreetThug16V написа::
Иначе то е ясно че КАСКОТО РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”