Евтин нов Голф V
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Re: Евтин нов Голф V
Но за сметка на това разликата в разхода градско/извънградско каране не е голяма 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
А тези дизели имат ли филтри за твърди частици? Ако имат и караш повече градско е по-добре бензин. Мой колега си взе 1.4 75кс и вече 10 000км я кара без ядове. Зимата гадско 8-9/100 извънградско 6-6.5/100.
Последна промяна от radi_nrj на Чет 26 фев 2009 23:43, променено общо 1 път.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
carlitobrigante написа:Betrayer написа:Дизел, намирам за смешно да се купи чисто нов автомобил на бензин(освен ако не е спортен), дизела държи цена!
При малък годишен пробег трудно се избива разликата в цената
Защо питаш като сам си отговаряш?
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Betrayer написа: намирам за смешно да се купи чисто нов автомобил на бензин(освен ако не е спортен), дизела държи цена!
Да бе и аз се чудя как въобще вече правят коли на бензин

Сигурно ги правят за хора,които не искат да карат печки

Абе оферта са си колите, но.... има едно голямо НО! За приблизително същата сума 16000 ~ 17000евро се качвам на Голф 5 1.9 TDI 105к.с 6 скорости GT Sport, година 2007 ~ 2008. пробег между 5000 ~ 50000км. Някои от тях са с голямата навигация - ТФТ дисплей, срещат се и с DSG кутия (но са малко по-скъпи). Вярно че не е в найлоните, но все пак е кола на не повече от 1 година, а начина по който изглежда GT Sport, няма нищо общо с Trendline.
Та новото си е ново, но колата трябва да те кефи
. Струва си човек да се замисли 
Новите TSI двигатели са доста примамливи, много добър разход, викока мощност, но за съжаление намен ми е противопоказно да се качвам на бензин, колкото и да ми се иска.
Та новото си е ново, но колата трябва да те кефи

Новите TSI двигатели са доста примамливи, много добър разход, викока мощност, но за съжаление намен ми е противопоказно да се качвам на бензин, колкото и да ми се иска.
-
- Контакти:
eos написа:Betrayer написа: намирам за смешно да се купи чисто нов автомобил на бензин(освен ако не е спортен), дизела държи цена!
Да бе и аз се чудя как въобще вече правят коли на бензин![]()
Сигурно ги правят за хора,които не искат да карат печки
Неми се влиза в тъпи спорове колега

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Betrayer, с ае у лево да бегаш по-добре го използвай в teenprobel.com примерно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стига сте се карали, а кажете кой каквото знае за тези голфове.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
radi_nrj написа:А тези дизели имат ли филтри за твърди чстици? Ако имат и караш повече градско е по-добре бензин. Мой колега си взе 1.4 75кс и вече 10 000км я кара без ядове. Зимата гадско 8-9/100 извънградско 6-6.5/100.
5-ците нямат филтър серийно, само като опция... Вече при 6-ците идва от завода - искаш не искаш, няма мърдане...
-
- Контакти:
R@do написа:Betrayer, с ае у лево да бегаш по-добре го използвай в teenprobel.com примерно.
За роднините ти после ще говоря, няма да е лошо да научиш английски и да спреш да се комплексираш като за начало

Последна промяна от Pichaga на Пет 27 фев 2009 15:35, променено общо 1 път.
Причина: спрете се
Причина: спрете се
morfei1 написа:Абе оферта са си колите, но.... има едно голямо НО! За приблизително същата сума 16000 ~ 17000евро се качвам на Голф 5 1.9 TDI 105к.с 6 скорости GT Sport, година 2007 ~ 2008. пробег между 5000 ~ 50000км. Някои от тях са с голямата навигация - ТФТ дисплей, срещат се и с DSG кутия (но са малко по-скъпи). Вярно че не е в найлоните, но все пак е кола на не повече от 1 година, а начина по който изглежда GT Sport, няма нищо общо с Trendline.
Та новото си е ново, но колата трябва да те кефи. Струва си човек да се замисли
абсолютно си прав!

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Карлито, явно нямаш никаква идея от коли, или поне от фолксваген, поне така си личи от постовете ти
даваш 30 000 лева за кола, айде попрочети малко и форума и литература, отиди до порше, поговори, изясни си ситуацията и вече питай конкретно, защото въпрос дизел или бензин е все едно водка или ракия
даваш 30 000 лева за кола, айде попрочети малко и форума и литература, отиди до порше, поговори, изясни си ситуацията и вече питай конкретно, защото въпрос дизел или бензин е все едно водка или ракия
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Betrayer написа:R@do написа:Betrayer, с ае у лево да бегаш по-добре го използвай в teenprobel.com примерно.
За роднините ти после ще говоря, няма да е лошо да научиш английски и да спреш да се комплексираш като за начало
За правопис и чужди езици, забележки приемам само в специализирания ни форум. Enjoy.
-
- Автомобил:
- Двигател:
du6ev написа:дизел или бензин е все едно водка или ракия
Дизелова кола не съм имал през живота си и няма да си купя никога. Тази я взимам за жена ми и се двоумя.
Водка или ракия е въпрос на предпочитание и сравнението ти е неправилно. Кво толкова има да чета и да се интересувам? Няма да ставам професор по ДВГ за една кола. За това ви питам вас дето разбирате.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно бензин или дизел - винаги ще има различни мнения. Никога няма да има точен отговор - за всеки е индивидуално. Въпросът е какво те кефи. Направи си сметка на годишния пробег, изчисли го при сегашната цена на горивата и ето ти поне финансовото измерение на това сравнение.
За конкретния случай аз бих избрал дизел - първо съм фен на дизела. Второ, по-мощният двигател е. Трето - Голф дизел винаги ще държи цена, винаги.
За конкретния случай аз бих избрал дизел - първо съм фен на дизела. Второ, по-мощният двигател е. Трето - Голф дизел винаги ще държи цена, винаги.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”