Данък върху превозните средства za 2006 г.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 11

Мнениеот Spectre™ » Вто 10 яну 2006 9:51

dinko_bonev написа:
landwarrior написа:
DOG написа:Във вестниците пише ,че остава намалението на данъка с 50% при условие ,че има поставен катализатор.Що се отнася до данъка на инвалидните коли не е точно така.При условие,че инвалидът е женен,това означава че колата е семейна собственост и тогава се плаща половината данък,т.е. частта на съпругът,-ата.Не плаща данък единствено ако е несемеен и автомобилът е негова аднолична собственост.
у голема грешка си приятел,по тая логика требва да се плаща и полувината мито нали ? няма такова нещо при инвалидните -нито данък ,нито мито ,нито винетки плащат те ,независимо колко жени има и деца :wink: :lol:

Изобщо не е в грешка колегата! Кола регистрирана на инвалид, който е семеен и другия член на семейството не е инвалид - ПЛАЩА СЕ 50%ОТ ДАНЪКА!

Абе пич на теб колата ти инвалидна ли е :!: :?: Няма никакво значение другия човек. Важно е човека, който се води инвалид. Ако той има такава ИНВАЛИДНА кола не ПЛАЩА нищо. :shock :!: :!: :!: :!: Вече две години имам инвалидна ола нищо не съм плащал. Стига сте си смукали разни глупости от пръстите. Ще ми кажеж ти, че аз всяка година до тук съм си плащъл половината данък, защото дядо ми не бил ивалид, а баба ми е. Screwy

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Re: 11

Мнениеот dinko_bonev » Вто 10 яну 2006 10:04

Spectre написа:.........

Инвалидна ми е колата и си плащам 1/4 данък !!! Намален на половина заради това, че единия съсобственик е инвалид и още наполовина заради катализатора!!! И като го платя и там до незнам си коя дата беше има и отстъпка, така че за 2005 платих 2 лева и нещо!!!

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Вто 10 яну 2006 10:10

Незнам как стоят нещата при теб, но по принцип, аз до сега не съм платил нито една стотинка. Да не би заради катализатора да плащаш тия пари :dontknow: , защото като си регистрирах колата ме питаха, специално дали имам катализатор, защото ако съм нямал въпреки всичко щяло да се наложи да платя някакви пари. :?

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinko_bonev » Вто 10 яну 2006 10:19

Spectre написа:Незнам как стоят нещата при теб, но по принцип, аз до сега не съм платил нито една стотинка. Да не би заради катализатора да плащаш тия пари :dontknow: , защото като си регистрирах колата ме питаха, специално дали имам катализатор, защото ако съм нямал въпреки всичко щяло да се наложи да платя някакви пари. :?

ама аз имам, така де колата ми има :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”