landwarrior написа:ако във пълномощното не е упоменат срок-т.е е безсрочно става малко по сложно
Няма никакъв проблем да го прекратиш в който и да е момент,дори да е безсрочно!
landwarrior написа:ако във пълномощното не е упоменат срок-т.е е безсрочно става малко по сложно
не става така приятел по тая логаика купуваш кола на инвалид на инвалида му щуква нещо в главата и си прибира колата ако беше така да сега знаеш ли колко хора да са изгорели,при положение че двама са подписали едно пълномощно и то дава пълни права на единия как мислиш че се разваля това да не е детска играIavor написа:landwarrior написа:ако във пълномощното не е упоменат срок-т.е е безсрочно става малко по сложно
landwarrior написа:не става така приятел по тая логаика купуваш кола на инвалид на инвалида му щуква нещо в главата и си прибира колата ако беше така да сега знаеш ли колко хора да са изгорели,при положение че двама са подписали едно пълномощно и то дава пълни права на единия как мислиш че се разваля това да не е детска играIavor написа:landwarrior написа:ако във пълномощното не е упоменат срок-т.е е безсрочно става малко по сложно
Iavor написа:landwarrior написа:не става така приятел по тая логаика купуваш кола на инвалид на инвалида му щуква нещо в главата и си прибира колата ако беше така да сега знаеш ли колко хора да са изгорели,при положение че двама са подписали едно пълномощно и то дава пълни права на единия как мислиш че се разваля това да не е детска играIavor написа:landwarrior написа:ако във пълномощното не е упоменат срок-т.е е безсрочно става малко по сложно
Приятел,за да напиша това,съм го проверил при адвокат и съм сигурен в това.Пъномощникът може да оттегли пълномощното във всеки момент,независимо от срока,за който е издадено!
Да,точно детска игра е да го направи!
Повече няма да споря,вярвай на илюзиите си,ако ли пък не-консултирай се с адвокат и тогава се изкажи по-подготвен!
няма кво да се разбирам с никой на лични ,ясно е че във форума има хора който не могат да преживеят че едни минават по тънко от други(това проличава от няколко теми напоследък) и много биха се радвали ако можеше да стане така както искат ама нема и от това най ги е яд.Но това си е нормално българинът си е българин и винаги ще гледа в чуждата чиния и ще обвинява другите че са виновни защото видиш ли ако те си плащаха щеше да се чуства по добре ,така се чуства като пеебан малко.Стиви Джи написа:Спорът май вече е за лични. Човека написа, че пълномощното е изтекло.
не съм съгласен с това човече ,има условия има и пълномощни който могат да се прекратят ,но има и такива който не могат.Проучете добре не говорете на изуст от това което се чули недочули и от градски легенди за хилядите измамени със инвалидни колиCrazy_hatteR написа:landwarrior пълномощното няма тежест на договор и може да бъде прекратено по всяко време без знанието на пълномощника .
landwarrior написа:не съм съгласен с това човече ,има условия има и пълномощни който могат да се прекратят ,но има и такива който не могат.Проучете добре не говорете на изуст от това което се чули недочули и от градски легенди за хилядите измамени със инвалидни колиCrazy_hatteR написа:landwarrior пълномощното няма тежест на договор и може да бъде прекратено по всяко време без знанието на пълномощника .
Винаги има уловки за всяко нещо стига да ги знаеш
dinko_bonev написа:Извинявам се предварително, че пиша тук!
Та въпроса ми е: Генерално пълномощно + предварителан договор за покупко-продажба на МПС - дали както се казва съм си "вързал гащите"?!
Аз съм купувача!
аре само да не ми слагаш определения става ли а тъпако ?Iavor написа:landwarrior написа:не съм съгласен с това човече ,има условия има и пълномощни който могат да се прекратят ,но има и такива който не могат.Проучете добре не говорете на изуст от това което се чули недочули и от градски легенди за хилядите измамени със инвалидни колиCrazy_hatteR написа:landwarrior пълномощното няма тежест на договор и може да бъде прекратено по всяко време без знанието на пълномощника .
Винаги има уловки за всяко нещо стига да ги знаеш
Абе,пич,ти си много кух(да ме прощават модераторите)
Не става въпрос за градски легенди,но трябваше да си направиш труда да четеш!
Изборът дали колата ми да остане на инвалид ,си беше лично мой,и не смятам да обяснявам на недорасъл тарикат ,като теб,каквото и да било друго!Отговарях на човека,пуснал темата-нека той си реши на кого да вярва,или най-добре - лично да си провери:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта