Volkswagen Passat GLX VR6 1995

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Flatmo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Flatmo » Пон 30 яну 2006 0:54

По въпроса с автоматиците има много хора които биха спорили.
Имам един познат, кара мерцеден Е220 автоматик и твърди че не иска и да чува за ръчни скорости.
Просто е кеф да караш все едно си се излегнал във фотьоела. Облегнал си се спокойно и въртиш волана с двата пръста и с десния крак побутваш ту гаста ту спирачката, ускоряваш плавно и се носиш над дупките а климатика духа хладно... 8)

По темата аз ако имах възможност веднага бих отишъл да погледна колата от близо и ако е в ред я грабвам.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 30 яну 2006 1:14

Ако ще взима автомат да гледа да 2.9 ВР6 той се предлага само с автоматична трансмисия и тя не го осъкатява чак толкова.

По въпроса за автоматиците зависи какъв тип шофьор си
- ако си флематичен тип, който иска да се вози и го мързи да си мърда левия крак и дясната ръка =>автомат
- ако си такъв, който иска да кара и управлява автомобила, а не да седи като чувал с картофи вътре => ръчни, Повярвай ми карал съм Кайен С 4.5 (340коня) с типтроник (само, че го карах на D) и в автоматичен режим не ми достави никакво удоволствие нищо, че го засилих с 130км/ч, просто се губи усещането и чувството за контрол и има известно забавяне докато смъкне предавка ако караш бавно. Другото, което дразни, че педала на гъъзта не е толкова чувствителен.
И това става въпрос за автомобил с 6скоростен автоматик, а не с 4скорости какъвто ще е пасата.
Може би причината е и в мен, защото не съм му свикнал но
:roll:

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пон 30 яну 2006 7:44

provigo написа:Иначе ми се струва че не е лоша колица, мисля че не пише на колко км е, но със сигурност ще е над 200 хил.

В обявата пише 190000км.

provigo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот provigo » Пон 30 яну 2006 15:50

Да, верно че пише 190 хил. аз просто като писах отговора по темата не погледнах, и бях забравил. :)

Потребителски аватар
Golfer man
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Golfer man » Пон 30 яну 2006 20:11

Братле, нещо много е съмнително това, но и в същото време тази кола поне в Канада няма добра репутация! Моят съвет е - стой далече от тази кола!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”