:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

.....за заключване на скoростния лост + блокаж на паленето

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
billi_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот billi_g » Нед 12 фев 2006 17:17

знам много такива случаи, така че не ми губи времето, ако искам качествена свирка утивам във Франция, ако искам часовник купувам го от Швейцария, ако искам крими-новини взимам си вестник
..питам само знае ли някой къде свързват такива джаджи и има ли някой такава
...не ме интересува на кой как са му откраднали колата

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 12 фев 2006 17:25

Виждам знаеш какво искаш.Направи си каско тогава.А за джаджата знам един причтел дето продава същата,обаче за да не ти губя времето няма да ти кажа

billi_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот billi_g » Нед 12 фев 2006 17:28

Даскала написа:Виждам знаеш какво искаш.Направи си каско тогава.А за джаджата знам един причтел дето продава същата,обаче за да не ти губя времето няма да ти кажа

добре не ми казвай
..мисля че по горе ясно бях написал въпроса си, какво ме интересува, а не питах дали тая джаджа е удачния вариант ОК.
ясно бях написал какво ме интересува
...и аз знам къде продават мерцедес за 100 лева, като на твоя приятел където са му го крали, но няма да ти кажа

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Нед 12 фев 2006 18:31

Даскала написа:Виждам знаеш какво искаш.Направи си каско тогава.А за джаджата знам един причтел дето продава същата,обаче за да не ти губя времето няма да ти кажа

Колегата ни зададе ясен въпрос. Явно ти "знаеш" отговора ама си много велик за да го споделиш. Ако искаш само ти да си го знаеш си мълчи и не оспамвай темата!

@ bili_g ти разглоби ли корите под волана за да видиш за платка или стърчаща несвързана жица.
Ако е вярно че са я отрязали при ремонт, годе долу по дължината на жицата която виждаш, можеш да се ориентираш къде може да е платката. А иначе без платка е ясно че не може да стане. Производителя на това устройство трябва да има сайт. Що не влезеш вътре да потърсиш инфо за кокретния продукт. Това може да ти е от помощ.
Късмет!

billi_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот billi_g » Нед 12 фев 2006 18:37

versace написа:

Колегата ни зададе ясен въпрос. Явно ти "знаеш" отговора ама си много велик за да го споделиш. Ако искаш само ти да си го знаеш си мълчи и не оспамвай темата!

@ bili_g ти разглоби ли корите под волана за да видиш за платка или стърчаща несвързана жица.
Ако е вярно че са я отрязали при ремонт, годе долу по дължината на жицата която виждаш, можеш да се ориентираш къде може да е платката. А иначе без платка е ясно че не може да стане. Производителя на това устройство трябва да има сайт. Що не влезеш вътре да потърсиш инфо за кокретния продукт. Това може да ти е от помощ.
Късмет!

мерси много видях в страницата на MUL-T-LOCK но в английската страница не намерих такова нещо само в бразилската, от там взех и снимката, утре ще се обадя в фирмата в България, ще им потърся адреса в интернет и ще ви кажа докъде съм стигнал

billi_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот billi_g » Нед 12 фев 2006 18:47

снимка на тази джаджа

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Нед 12 фев 2006 19:48

Ако не се лъжа на Дондуков в посока жълтите павета( идвайки от моста Чавдар вляво) имаше офис или магазаин на тази фирма.

billi_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот billi_g » Нед 12 фев 2006 20:14

ABD написа:Ако не се лъжа на Дондуков в посока жълтите павета( идвайки от моста Чавдар вляво) имаше офис или магазаин на тази фирма.

....нямаш ли им телефона случайно, че аз несъм от София, случайно ако го имаш ?!

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Пон 13 фев 2006 9:57

Нямам им телефона ,веднъж съвсем случайно като минавах видях ,че има офис там. Ти от къде си/пиши в профила/ някой път ако минавам може да взема визитка

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: .....за заключване на склростния лост + блокаж на палене

Мнениеот golfer » Пон 13 фев 2006 10:22

Даскала написа:Виж сега,намери начин да заключваш волана.Иначе ги дърпат на ръчна :wink:

за пореден път ти казвам.
и да заключиш волана с "бастун" не решаваш проблема.
волана се реже с ножовка или ножица за арматура и се вади бастуна.

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Пон 13 фев 2006 10:44

golfer
те тези неща ,както и всички други заключалки,аларми и .... се слагат да се знае ,че на трябва да се пипа там ,а не че не могат да се премахнат. Като си му е мерак на човека нека си го направи. И аз имах такова ама го махнах сега съм го дал на братовчед ми.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 13 фев 2006 11:20

Ако някой иска наистина достатъчно сериозна система за нежелано подкарване на колата му (щот каквото и да си говорим - норочат ли ти я за крадене спасение няма) , нека ми пише на ЛС, ще му дам инфо и контакт на човек , който ги прави.

billi_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот billi_g » Пон 13 фев 2006 16:49

ABD написа:Нямам им телефона ,веднъж съвсем случайно като минавах видях ,че има офис там. Ти от къде си/пиши в профила/ някой път ако минавам може да взема визитка

oт Пазарджик съм

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Джаджа

Мнениеот iwanst » Пон 13 фев 2006 17:14

Аз пък си мисля че трябват минимум 2 кабела за каквато и да е блокировка (надали разчитат на масата на купето от лоста за скоростите ...:)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”