знам много такива случаи, така че не ми губи времето, ако искам качествена свирка утивам във Франция, ако искам часовник купувам го от Швейцария, ако искам крими-новини взимам си вестник
..питам само знае ли някой къде свързват такива джаджи и има ли някой такава
...не ме интересува на кой как са му откраднали колата

.....за заключване на скoростния лост + блокаж на паленето
Даскала написа:Виждам знаеш какво искаш.Направи си каско тогава.А за джаджата знам един причтел дето продава същата,обаче за да не ти губя времето няма да ти кажа
добре не ми казвай
..мисля че по горе ясно бях написал въпроса си, какво ме интересува, а не питах дали тая джаджа е удачния вариант ОК.
ясно бях написал какво ме интересува
...и аз знам къде продават мерцедес за 100 лева, като на твоя приятел където са му го крали, но няма да ти кажа
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Даскала написа:Виждам знаеш какво искаш.Направи си каско тогава.А за джаджата знам един причтел дето продава същата,обаче за да не ти губя времето няма да ти кажа
Колегата ни зададе ясен въпрос. Явно ти "знаеш" отговора ама си много велик за да го споделиш. Ако искаш само ти да си го знаеш си мълчи и не оспамвай темата!
@ bili_g ти разглоби ли корите под волана за да видиш за платка или стърчаща несвързана жица.
Ако е вярно че са я отрязали при ремонт, годе долу по дължината на жицата която виждаш, можеш да се ориентираш къде може да е платката. А иначе без платка е ясно че не може да стане. Производителя на това устройство трябва да има сайт. Що не влезеш вътре да потърсиш инфо за кокретния продукт. Това може да ти е от помощ.
Късмет!
versace написа:Даскала написа:Виждам знаеш какво искаш.Направи си каско тогава.А за джаджата знам един причтел дето продава същата,обаче за да не ти губя времето няма да ти кажа
Колегата ни зададе ясен въпрос. Явно ти "знаеш" отговора ама си много велик за да го споделиш. Ако искаш само ти да си го знаеш си мълчи и не оспамвай темата!
@ bili_g ти разглоби ли корите под волана за да видиш за платка или стърчаща несвързана жица.
Ако е вярно че са я отрязали при ремонт, годе долу по дължината на жицата която виждаш, можеш да се ориентираш къде може да е платката. А иначе без платка е ясно че не може да стане. Производителя на това устройство трябва да има сайт. Що не влезеш вътре да потърсиш инфо за кокретния продукт. Това може да ти е от помощ.
Късмет!
мерси много видях в страницата на MUL-T-LOCK но в английската страница не намерих такова нещо само в бразилската, от там взех и снимката, утре ще се обадя в фирмата в България, ще им потърся адреса в интернет и ще ви кажа докъде съм стигнал
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: .....за заключване на склростния лост + блокаж на палене
Даскала написа:Виж сега,намери начин да заключваш волана.Иначе ги дърпат на ръчна
за пореден път ти казвам.
и да заключиш волана с "бастун" не решаваш проблема.
волана се реже с ножовка или ножица за арматура и се вади бастуна.
Джаджа
Аз пък си мисля че трябват минимум 2 кабела за каквато и да е блокировка (надали разчитат на масата на купето от лоста за скоростите ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”