Лека ръжда на места....
Ами то тея п******и в кат като си дупчат и си слагат нитове без грам да ги е*е - какво очакваш. Седя си аз и го гледам оня как слага номера и изведнъж хваща бормашинката - въжжжж - и арееее, даже не успях да мигна. Поне да им бяха дали по едно WD-40 да пръскат от кумова срама. Представям си ако е някой с чисто нова кола с разните му там 10 години гаранция против ръжда - никва гаранция няма да му признаят.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
perin написа:kris11 написа:Със цинков спрей.
Обясни какво е това, моля?
В опаковка 400 мл /ползвам на Den Braven/.Зелена капачка .
Описание :
Бързозасъхващ,предпазва от корозия,има отличен дълготраен ефект при метали.В засъхналия филм на цинковият спрей се съдържат повече от 90% цинк и цинкови съединения.Прилепва към почти всички метали,образува гладък и проникващ филм.Може да СЕ използва при заваряване на малки места и е устойчив на нагряване (300 гр.Целзий).Отгоре може да се лакира.
Изп. се за :
* за поправка на повреден цинков слой
*за покриване на места където е пробивано с дрелка,рязано и заварявано
* като проводим междинен слой при заварки
* като основнопокритие за инсталации подложени на външни влияния и вода
* навсякъде по кароцерията
Употреба :
Идеална температура 16-25 градуса. Почистете метала от грес и го шлифовайте гладко.Разклатете флакона енергично 3 мин., нанесете на кръст от растояние 25-30 см.Повърхността засъхва за 5-7 мин.
Цена като за мен 4,46 лв.
Имам нанесен на самолета на няколко места и ги наблюдавам как се държи .Минаха 8 месеца от нанасянето вече .Отгоре не е слагана боя.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За малки петна препоръчвам изчегъртване с остър предмет до блясък, после ръжзопреобразувател, но не от зеления, може Вюрт или нещо друго марково, но са и скъпи де, и после боица квато намерите близка и на поносима цена, или спрей, и лак, едно време се продаваше в шишенца като лак за нокти, но беше лак за металик, аз още имам от него.
И знайте едно : Ръжда и жена като тръгнат - няма спиране......така че дръжте си жените и ръждите под контрол ...
И знайте едно : Ръжда и жена като тръгнат - няма спиране......така че дръжте си жените и ръждите под контрол ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”