Препоръчайте антирадар

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 23 фев 2006 15:44

opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа

За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах :(

Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат :(

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Чет 23 фев 2006 15:46

saver :D
Преди време в една от дискусиите относно радарите стана въпрос за него.
Изводите поне за мен бяха:
1.Продавания в България модел не върши работа.
2.При използване на импулсен режим на радара(тип изстрел т.е. не работи постоянно,а излъчва импулс колкото да ти засече скоростта-благодарности на Sir T) от страна на катаджиите нямаш никакъв шанс дори и с най -съвършенния радар детектор или антирадар.
3.Ама пък човек ако има излишни едни 35 лв. защо да не ги даде-все ще свърши някаква работа. :mrgreen:

П.П.Musura ме е изпреварил за малко.
Действително радарите на куките вече не работят на Х банд(на която пък честота работи въпросния Сейвър. :lol:

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 23 фев 2006 15:58

И сега какво - нищо ли не върши работа?!

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 23 фев 2006 16:04

На мен кобрата ми е поспестила някой и друг акт и мисля, че съм и избил парите.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 фев 2006 16:05

Lawyer написа:И сега какво - нищо ли не върши работа?!

върши бре тома неверни, моя е перфект

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 23 фев 2006 16:10

Pichaga написа:върши бре тома неверни, моя е перфект

Докато дишаш, съмнявай се! :wink:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 23 фев 2006 16:59

musura написа:
opipva4a написа:от ефтините руски - Сеивър 35-40 кинта
викат вършил работа

За съжаление никаква работа не вършат. Аз си купих преди 2-3 месеца и досега "антирадара" (ако може така да се нарече) засича всичко друго (големи камиони и т.н. бози) но не и ченгета. На няколко пъти да изгоря, заради доверието, което му имах :(

Най-вероятно са сменили радарите на куките, защото даже и не прави опит да свирне, когато ме засичат :(

И моят извод за Saver е такъв :lol:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 23 фев 2006 17:35

2.При използване на импулсен режим на радара(тип изстрел т.е. не работи постоянно,а излъчва импулс колкото да ти засече скоростта-благодарности на Sir T) от страна на катаджиите нямаш никакъв шанс дори и с най -съвършенния радар детектор или антирадар.

явно темата кривна и ще взема да си кажа мнението .. :)
аз съм абсолютно съгласен с този цитат. Според личната ми статистика всички места където са ме излавяли са били след завой и други скатани места, на които човек налита изневиделица, т.е. и да имаш (анти)радар(детектор) кел файда щото и двамата вече си виждате мутрите. За откритите пространства също има опции, цък-цък колегиалност (примигването с фаровете, която бтв все повече почва да липсва нещо обаче :cry: ) и т.нар. от мен "пилотни-коли" особено подходящи за магистрално каране :)

така че радарите остават за другите изключително малко случай (поне при мен), в които си сам на пътя и бързаш. Като прибавиш и импулсните радари и други разни хитринки, на които са се понаучили ченгетата .. и нещо сметката вече хич не ми се вижда смислена за скъп радар :wink:
единствено с постоянното си присвирване радара ще те държи нащрек и ще си позволяваш по-малко скоростни волности

сега ако в кръвта си имаш бензин ... тогава никви ел джаджи няма да те спасят и по-добре си сипи още в-пауър :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 23 фев 2006 19:45

Хубавите радари хващат от доста далеч, когато ченгетата "стрелят" по някоя кола, кояте доста пред теб - според терена - до няколко километра, така че винаги има полза. Вредата е, че цените на свестните започват от 200$ нагоре.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 23 фев 2006 20:15

Ей състезатели!Я си спазвайте ограниченията-до 20 отгоре-но проблемо!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 23 фев 2006 20:18

musura написа:Хубавите радари хващат от доста далеч, когато ченгетата "стрелят" по някоя кола, кояте доста пред теб - според терена - до няколко километра, така че винаги има полза. Вредата е, че цените на свестните започват от 200$ нагоре.

Да ама колегите от пътна полиция се изхитриха и стрелят когато те видят, че вече приближаваш и няма спасение.

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Чет 23 фев 2006 20:21

vasstop написа:Да ама колегите от пътна полиция се изхитриха и стрелят когато те видят, че вече приближаваш и няма спасение.

А баш... и на мен все по-рядко ми се обажда детектора... :roll: Повече ме спасява колегиалното премигване...

vas2308
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vas2308 » Пет 24 фев 2006 10:52

Уйслър или Белл са по добри от Кобра- ама и кобрите вършат добра работа. Хубавото е че засичат от голямо растояние.. Иначе руския върши работа, ама когато радара е в инстант режим и чичкото в бялата кола чака и по преценка стреля за секунда -две, не те спасява. А с добрия радар-детектор ще изписка, ако чичкото стреля по някого много преди ти да го наближиш преди ти да стигнеш там.
Ама вярно че хубавите са си цифра де :?

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Съб 25 фев 2006 17:33

vas2308 написа:Уйслър или Белл са по добри от Кобра-

напълно съм съгласен с колегата. имам bell от 4 години и досега не ме е подвел. купих го на старо за 120 долара. май вече се е изплатил, въпреки че долара тогава беше скъп

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

!

Мнениеот Dragon » Съб 25 фев 2006 20:04

Мдааа, сигурно по-добре с ... .... .... .... .... да пиша по отношение на ченгетата от миналата седмица! Досега явно съм се разминавал, но меко казано ме хванаха и мен натясно и като за сефте не можах и да мина с 10-20 лв. Сигурно не знам как..., но ми се струва разумно да си взема и аз един Сейвър, че да ми сейвне точките в талона, че така не бива повече! Моля, изказвайте актуални мнения по въпроса, че да знам накъде да се насочвам в понеделник ЕМ Комплект засега ми се струва предвид всички прочетени мнения, но от вас зависи дали реално ще е натам...! Благодаря и аз предварително! Адвокате, жив да си, че отвори пак (раната) темата! :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”