Някой има ли като моите проблеми. Опитаха се да ме прецакат в данъчното. Аз карам Пасат с 74 kW или 101 к.с. Тая в данъчното ми вика няма значение климатика за теб защото си над 100 к.с. Да ама по новите наредби вече се гледат киловатите а аз съм 74 kW, което влиза точно в графата 50% намаление. Е да ама ми взеха
117 лева вече и се почна едно ходене по мъките. Отивам на другия ден (предварително си бях разпечатал нормативните актове от държавен вестник и ги бях маркирал с ярък цвят да се видят - това благодарение на
НИКСИ за което много му благодаря) , аз почвам спокойно да говоря , че е станала грешка а лелката пова "съкровище", "слънце". Отивам в друга стая тая почва да ме убеждава, че лелката е права а аз не. Да ама като пристъпих с големия талон и препечатан държавен вестник, нещата тръгнаха към моя полза. Да ама ме накараха да си изкарам бележка, че колата има катализатор и хайде в Порше България. Там ми издадоха бележка, че колата е снабдена фабрично с катализатор -
такъв има в момента, не е махан и хайде в данъчното. Сметки, писане, драскане и лелката ми сметна, че дължа на държавата само
30 лева.
Значи държавата трябва да ми върне остатъка а той не е малко. Значи можело, но трябва да си търсиш правата до дупка. Трябва да си подготвен преди да плащаш каквото и където да е за да не те прецакват. Дано да няма други прецакани и дано да съм бил полезен.