Въпроси относно Голф3 GTI 115hp!
- Genadi75
- Автомобил:
- Двигател:
Здр видях поста ти и ти одговарям веднага. Аз си взех точно такова ГТИ 115кс с 5 врати внос от италия . климатроник готони ляти джанти с почти чисто нови гуми за 6000 лв. така че цената е възможна:) сложих му газ няма никакъв проблем само си намери читам маистор. газовата е за 500 лв и върви перфекно. разход при каране извънградско с около 100-120 е около 7.5 на газ така че направи си извод ти
градско качва разхода особенно зимата в тея студове съм е карал само защото си е взех за нова година но не е много около 12 и е карам почти само студена. за подръжка на частите немога да ти кажа нищо засега само смених маслото и газ до дупка:) дано скоро не се налага да знам за частите и цените им:) за вървеянето нямам забележки върви си колицата готино пробвал съм е до 180 ...мисля че моге и още но трябва път .така че няма да съжеляваш скачаи в ГТИ като се качиш веднъж в такава после всеки обикновен модел ще ти се стори кофти:) успех в избора и ако те интересува нещо пиши на лични:)

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички за отговорите!
@Genadi75, коя година е било твойто ГТИ и с кой двигател? От Италия запазени ли са, щото нали се говори че там ги ръчкали здраво тия жабарите? Това 12/100 разход градско на газ или на бензин е? Значи казваш има осезаема разлика м/у ГТИ и обикновен модел. Тук момчетата разправят че нямало голяма разлика във вървежа м/у ГТИ 115к.с. и 1.8 90к.с., примерно.

@Genadi75, коя година е било твойто ГТИ и с кой двигател? От Италия запазени ли са, щото нали се говори че там ги ръчкали здраво тия жабарите? Това 12/100 разход градско на газ или на бензин е? Значи казваш има осезаема разлика м/у ГТИ и обикновен модел. Тук момчетата разправят че нямало голяма разлика във вървежа м/у ГТИ 115к.с. и 1.8 90к.с., примерно.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aми разлика във вървежа да ти кажа, че има едната набира от 0-100км/ч за 12.1сек, а ГТИ-то за 10.1сек, максималната скорост на ГТИ-то също е с десетина км/ч повече.
Препоръчвам да си вземеш ГТИ, голф 1.8 ГТ се намира много трудно.
Преди да си купя колата в главата ми се въртяха следните модели:
Голф 1.6GT 101коня, 2.0GTI 115коня или 1.8GT 90коня, но ми изпадна от един приятел дето внася коли за много добри пари 1.8GL 90коня и го взех и да ти кажа не съжалявам пак ми вдига адреналина без проблем. Просто при колите на старо нямаш много голям избор и принципа "каквото изпадне читаво" играе важна роля.
Препоръчвам да си вземеш ГТИ, голф 1.8 ГТ се намира много трудно.
Преди да си купя колата в главата ми се въртяха следните модели:
Голф 1.6GT 101коня, 2.0GTI 115коня или 1.8GT 90коня, но ми изпадна от един приятел дето внася коли за много добри пари 1.8GL 90коня и го взех и да ти кажа не съжалявам пак ми вдига адреналина без проблем. Просто при колите на старо нямаш много голям избор и принципа "каквото изпадне читаво" играе важна роля.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Просто при колите на старо нямаш много голям избор и принципа "каквото изпадне читаво" играе важна роля.
Мдаа, знам че е така, и други са ми го казвали.
но ми изпадна от един приятел дето внася коли за много добри пари
в тази връзка има ли някой тук във форума да се занимава с внасяне на коли, ще ми е нужна такава помощ, готов съм да си платя за услугата допълнително

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам добър приятел дето се занимава с това, автокъщата му е на Горубляне в уличката до ОMV-то, ако имаш интерес ми пиши на лични, аз ще му се обадя да го питам имали ли читави голфове, и той ще ми каже и естествено цената също ще е с към 500лв. надолу от обявената.
Ти естествено, ако земеш кола от него преди това трябва да си я прегледаш и да видиш какво трябва да се смени.
Аз по мойта смених шарнир, тампони, лагер и все такива дребни неща, заедно консумативите ми излезна към 600лв.
Миналата седмица бях при него и май, че имаше едно ГТИ 115коня само, че беше с 2 врати, ако има интерес ще се обадя и ще питам дали има нещо читаво.
Ти естествено, ако земеш кола от него преди това трябва да си я прегледаш и да видиш какво трябва да се смени.
Аз по мойта смених шарнир, тампони, лагер и все такива дребни неща, заедно консумативите ми излезна към 600лв.
Миналата седмица бях при него и май, че имаше едно ГТИ 115коня само, че беше с 2 врати, ако има интерес ще се обадя и ще питам дали има нещо читаво.
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
голф
emohrisstov имаш лично съобщение
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
bobcho написа:Има предвит Алфа.Нали така kris11????
Не вербуваи момчето ей.Иска да си купи ГТИ човека
Браво позна от първи път

И за да не съм голословен ето какво пишат хората :
Остроугольная Alfa 155 появилась в 1992 году - время расцвета биодизайна. И если бы тогда машину рубленых форм представила, скажем, Toyota, то не избежала бы язвительной критики. Но Alfa Romeo никто не посмел даже упрекнуть - настолько высок престиж этой марки и авторитет итальянского дизайна. Через год 155-я заставила говорить о себе весь автомобильный мир, выиграв немецкий кузовной чемпионат - DTM. Чемпионом 1993 года стал Никола Ларини, по совместительству тест-пилот Scuderia Ferrari. На Alfa Romeo 155 V6 Т1 он не оставил "конюшням" Mercedes-Benz и BMW на их трассах никаких шансов…
Во внешнем облике машины - сама агрессия. Увидишь такую в зеркале заднего вида - сразу уступишь дорогу…..
Любить Alfa 155 можно по двум причинам: за красоту и за мощь. Alfa покоряет. Но нужно быть очень смелым человеком, чтобы купить такую машину. Alfa Romeo 155 рассчитана на фанатика, не обращающего внимание на ее недостатки и способного часами рассуждать о ее достоинствах…
А пока я грезил, гонщики команды "Miller Пилот" увели у меня Alfa Romeo. Да, когда "угонщик" - вице-чемпион России, гнаться за ним пустое дело. "В небе над нами пролетел самолет" - вспомнил я, когда услышал ушераздирающий гул. Посмотрел в небо. Пусто. Оглянулся и увидел мчащуюся под 150, не меньше, Alfa 155. Своей "квадратной" аэродинамикой автомобиль буквально сотрясал воздушные массы. Выглядит машина очень агрессивно и в статике, а на хорошей скорости превращается в некое подобие Cу-27.

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:-)
според мен за тия пари можеш да намериш ГТИ едишън 95 г., имах такова, карах го година и бях много доволен, имаше всички екстри и не се чупеше, върви сериозно, добра тяга дори от ниски обороти. Задължително го води до Юнитрейд (ако няма номера го качваш на пътна помощ) да го прегледат за удари, двигател, скоростна кутия. Провери да не са заминали амортисьорите че при мен беше така, обаче не се усещаше като го покараш малко заради по-твърдите пружини. Ако мислиш да слагаш газова тва е модела, по-маломощните стават прекалено скопени. Аз го карах 1 г. и бях доволен, прехвърлих се на гти 16в обаче, ако те интересува може да ти сравня двете от личен опит
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”