ПС или ако някой може да уреди отстъка някъде да не се крие

HF написа:В тази връзка, понеже ще купувам 4 нови гуми (205/50/15, цената е около 200лв./брой), има ли други колеги които ще купуват нови гуми, да договориме някаква отстъпка за количество?
vasstop написа:HF написа:В тази връзка, понеже ще купувам 4 нови гуми (205/50/15, цената е около 200лв./брой), има ли други колеги които ще купуват нови гуми, да договориме някаква отстъпка за количество?
МТел клубна карта ти дава 5% отстъпка в Диана. Аз се отказах да купувам от там, но мога да ти услужа с моята карта да си вземеш отстъпката.
evgenyh написа:vasstop написа:HF написа:В тази връзка, понеже ще купувам 4 нови гуми (205/50/15, цената е около 200лв./брой), има ли други колеги които ще купуват нови гуми, да договориме някаква отстъпка за количество?
МТел клубна карта ти дава 5% отстъпка в Диана. Аз се отказах да купувам от там, но мога да ти услужа с моята карта да си вземеш отстъпката.
тва с тая отстъпка беше за съжаление еднократно минлата година от 5 до 20% на определени модели и не срещу клубна карта а срещу талонче
HF написа:Днес ги смених с Uniroyal Rainsport:
Цената за 205/50/15 е 165 лв./брой + безплатен монтаж и баланс ако купиш 4. Същият размер на Continental Premium Contact e 185 лв, Bridgestone RE 720- 205 лв, Semperit, Barum и Gislaved са по евтинки.
vasstop написа:evgenyh написа:vasstop написа:HF написа:В тази връзка, понеже ще купувам 4 нови гуми (205/50/15, цената е около 200лв./брой), има ли други колеги които ще купуват нови гуми, да договориме някаква отстъпка за количество?
тва с тая отстъпка беше за съжаление еднократно минлата година от 5 до 20% на определени модели и не срещу клубна карта а срещу талонче
А можеш ли тогава да ми обясниш - онзи ден като отидох там и показах картата, попитах дали важи за отстъпката и човека ми каза, че важи...
HF написа:Гумите са от Диана, цената е без отстъпка (не съм питал дали дават, нямах време).
Gislaved има 205/50/15, цената беше под 150, може да им се обадиш и да провериш точно колко е www.diana-ltd.com
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 97 госта