части optimal ?
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За лагерите Optimal мога да кажа- та те такова животно нема. Те правят лагерни пакети като ги опаковат нищо повече, а самия лагер може да е правен някаде на границата между Индия и Пакистан, слагат го в кутийка на която пише Made in Germany и готово. За другите части незнам дано тоя болт пък излезе читав.
Аз да кажа:)
Ами аз съм чувала,че в магазините на Ауто Плюс частита са читави.Така казва моят приятел,щото той купува частите за колатаnii написа:абе най-добре си е от юнитрейд оригиналдъ ама трябва да се проверява кое колко струва щото някои неща хич не са скъпи а други са с астрономически цени.
иначе НИКОГА нямаш гаранция дали не е менте.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък бях купувал задни лагери. И след 10 000 единия блокира и хубу че карах с 40 та не се утрепах.След като го свалих единия на място чета
на фаровете на Волвото което викнах за помощ и веднага ми се наби в очите че единия беше правен в Германия другия в Англия
. А между другото тия лагери скапани беха със 5 лева по-скъпи от тия в Ауто+. После си зех от там и до ден днешен търкалям да чукам на дърво. 
на фаровете на Волвото което викнах за помощ и веднага ми се наби в очите че единия беше правен в Германия другия в Англия

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
kadrav7755 написа:здравейте работя в магазин за авточасти
дори и аз изгарям с ментета,за лагери се ориентирайте към skf,fag или южнокорейскитe на KG.и наистина е много важно самото монтиране,лично аз им обирам луфтовете в началото през 30-40 км. и така 1-2 пъти
Мерси за съветите но тва не е до луфт. Досега съм сменил около 10 комплекта на коли, мотори и кво ли не. Просто са си менте. Некачествена стомана и заваряват.

- didogn71
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Аз да кажа:)
kamelia написа:Ами аз съм чувала,че в магазините на Ауто Плюс частита са читави.Така казва моят приятел,щото той купува частите за колатаnii написа:абе най-добре си е от юнитрейд оригиналдъ ама трябва да се проверява кое колко струва щото някои неща хич не са скъпи а други са с астрономически цени.
иначе НИКОГА нямаш гаранция дали не е менте.
всички майстори предпочитат ауто + щото вземат по зо%процента от оборота който направиш

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”