ОТКРАДНАТ Passat B5GP!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
pampy_mc
Автомобил:
Двигател:

Re: .

Мнениеот pampy_mc » Сря 12 апр 2006 14:58

jeki написа:е точно с третя ключ са ти зели колата той е пласмасов.поне тва работя (от добрите) и знам как се краде точно този вид кола .

А имали вероятност да са я разбили и запалили без оригинален ключ?

Потребителски аватар
neocom
Автомобил: B9
Двигател:

Мнениеот neocom » Сря 12 апр 2006 15:59

jeki, кажи как се краде де, аз имам такава и ми е интересно да знам

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 12 апр 2006 16:27

По лесно е без ключ отколкото с ключ :D

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 12 апр 2006 16:37

От личен опит относно ключовете (така се опитаха да откраднат 2 от служебните коли на баща ми):

1. Идват около 2 ч през нощта и свалят десния патрон от вратата.
2. изготвят ключ по патрона.
3. пристигат около 3-4 ч., отключват, влизат, отварят капака, чупят сирената и бутат колата по инерция. наблизо ги чака друга кола, закачват я на буксир, прибират я в гараж наблизо, за около 30 мин обезвреждат алармата/имобилайзер и я карат където си искат.

наблюденията ми са върху:
Пежо Партнер - нов с GPS
Мерцедес ML - пак с GPS и всички глезотии

За щастие реагирахме много бързо и полицията и двата пъти намери колите. И двата пъти в радиус 500 м от нас!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 12 апр 2006 20:16

Неговият Пасат няма дясна ключалка.

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Чет 13 апр 2006 10:48

krade se nai malko s dvama choveka tozi model s pasat. znachi vratata ja otvaria bez problem = s nego si nosi negovo tablo s negov patron i kluch za zapalvane s elektrnonia i vsichko - csupi kilomitraja za sekindi i kakto ti kazach vsichko imobilaizera sichko po zachitata na kolata e zad tabloto - otkacha tvaito zakacha negovoto pali i si trygva - ni alarmi nicho spasenieto e ZASTRAHOVKA v nadejna komapnia koiato igrae s tiah.
mod edit: Vlad777:
Моля спазвай правилата - пиши на КИРИЛИЦА - следващото мнение на маймуница ще бъде изтрито

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 13 апр 2006 11:02

Имаш доста добри познания :oops:

Потребителски аватар
pampy_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pampy_mc » Чет 13 апр 2006 11:13

веселин написа:Имаш доста добри познания :oops:

Наистина добри :lol:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 13 апр 2006 13:58

Vlad777 написа:От личен опит относно ключовете (така се опитаха да откраднат 2 от служебните коли на баща ми):

1. Идват около 2 ч през нощта и свалят десния патрон от вратата.
2. изготвят ключ по патрона.
3. пристигат около 3-4 ч., отключват, влизат, отварят капака, чупят сирената и бутат колата по инерция. наблизо ги чака друга кола, закачват я на буксир, прибират я в гараж наблизо, за около 30 мин обезвреждат алармата/имобилайзер и я карат където си искат.

наблюденията ми са върху:
Пежо Партнер - нов с GPS
Мерцедес ML - пак с GPS и всички глезотии

За щастие реагирахме много бързо и полицията и двата пъти намери колите. И двата пъти в радиус 500 м от нас!

Това много сложно бе колега. Наща преди 2 месеца я взвха по следния начин. Влизат в служебния гараж (сутринта след като баща ми я е остаеил там преди 2-3 часа) палят я. следобяд имаше вече контакт за откуп ..... вечерта си имахме колата и джоба ни олекна значително :evil: Най якото е че съм от провинцията а колата я взеха от софия да не говоря че беше непокътната !!!!! Тия са царе. Мислехме да се обадим в полицията ама един препатил ни отказа щото преди и той се обадил в полицията и незнайно как крадците разбрали че колата е обявена (кажете НЕ на копупцията в полицията) и след това пичагата я намери изгоряла в някъкво поле. От тогава ми изникна в главата една импровизирана система за проследяване чрез GPS щото тия серийните им знаят цаката и не помагат. Много груба история бате много груба. Най-кофтито е че ненам кво да те посъветвам ама бъди внимателен със светещите жилетки че.....от де да се знае кой я е взел.....ЗАД РПУ-то.

Поздрави Brezel

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 13 апр 2006 14:06

aaa и нещо друго ме интересува. Как така я теглат на боксир....много ми се вижда импровизирано пък и рисковано. Ако я отворят не могат ли с един лап топ и с VAG-COM даси пренастроят имобилайзера и после ПЕЙ СЪРЦЕ :twisted: а за GPSa съм съгласен то.....само да увиеш антената със малко метално фолио (да я екранираш) и нема да те хванат. А има и некви ЦАРЕ кадето така прават че полицията проследява GPSа прават засада и изведнъж намират GPSa във някой кош.....пълна подигравка. Тука има един българин 15 години в криминална полиция и ми го разказа щото самия той е преследвал така КОЛИ ФАНТОМИ :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 13 апр 2006 14:11

ех леле, мила родино , ти си земен рай :)
добре де, а що в Румъния не се крадат коли , някои знае ли ?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 13 апр 2006 14:18

One написа:ех леле, мила родино , ти си земен рай :)
добре де, а що в Румъния не се крадат коли , някои знае ли ?
Щото крадеца на Дачии трябва доживот да черпи потърпевшия и ще се разори от разваляне на вуду магии! :yahoo: :офф

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 13 апр 2006 14:19

По повод Пежо Партнера:
Прибрах се в 3 през нощта. Съсед беше казал на баща ми, че към 1 е видял някой да бърника по колата. Седнах да вечерям и след няма и 10 минути видях от балкона как влизат в колата, отварят капака и чупят алармата.
Слезнах долу - те бяха на 100 м. и закачиха колата за друга.
За съжаление не можах да ги преследвам навреме и изчезнаха. Колата намерихме до съседен блок заебана след 2 ч. обикаляне.
GPS антената беше отскубната. Дясната ключалка я нямаше. Заключването на волана не беше счупено.

По повод MB ML: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=5213&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=mercedes

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Чет 13 апр 2006 17:24

GPS е пълна простотия само зимане на пари - още като я крадът и го махат - 1 предварително се знае колата има ли или няма и 2 ро точно къде е сложено - така че. само ДЗИ И БУЛ ИНС - 2005 нямат 1дна крадена кола.,

ВЛАД късмет били са аматюорчета/

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: .

Мнениеот Brezel » Чет 13 апр 2006 17:34

jeki написа:GPS е пълна простотия само зимане на пари - още като я крадът и го махат - 1 предварително се знае колата има ли или няма и 2 ро точно къде е сложено - така че. само ДЗИ И БУЛ ИНС - 2005 нямат 1дна крадена кола.,

ВЛАД късмет били са аматюорчета/

Aз също мисля че са били аматиори. И за гпса по принцип съм съгласен че не е от няй големите защити.

Ма ко да се прай българина защити не го плашат. Ако знаете как българи бяха откраднали коли в испания :lol: Връзват една консерва на ауспуха важното да дрънчи яко. Шофиора кара 20 метра сле което слиза да види кво дрънчи толко злобно. Повечето си оставят колата запалена. и някой ''случаен минувач '' (наш сънародник ) хоп в колата и дим да го няма ЛУДНИЦА :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”