За тези изисквания полото...
голф или поло
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз бих казал, че най-същественият критерии тук е техническото състояние, годината на производство, евентуалния пробег (ако може достоверно да се установи) и цената. разликата между поло и голф е няколко сантиметра (30-40 назад и 10-на отстрани) и всеки що-годе опитен шофьор не би трябвало да има проблем с паркирането. аз карам поло 2 и съм общо взето доволен, като се имат предвид годинките на возилото (цели осемнадесет!). тогава обаче бях начинаещ водач и затова се ориентирах към по-малка кола. сега установявам, че ми е малка, след като вече съм карал и батко пасат и виждам, че не е кой знае каква философия
. но за жена поло е добре според мен.
Re: голф или поло
zak написа:... се двуомя между
некво голфче 2-ка с по слаб двигател или поло. За около 3 хидарки.
щом ще е с по-слаб двигател - вземи си колата с по-малко купе - Поло.
Според мен Поло-то е много добър вариант за градска кола - особено за жена.
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zak написа:....Например, дали за гореспоменатите 3 хиляди може да се нмери читаво поло 94-95г.
...
http://i.mobile.bg/
http://www.abto.bg/
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
madmen написа:Ако попрочетете темата наново ще се убедите че кой каквото кара(или е карал) това препоръчва...
Прав си.
Аз бих препоръчал,колкото и да е еретично,една Пандичка 0.75л или 1.0.След 1989г.
Тъстът още не може да я строши,колкото и да е добър в това,вече две години.Аз я карах 4 преди това(0,75л).
Моторчето е много здраво.Майсторът,който й правеше предницата каза,че тая кола ще го надживее!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”