Моята тъжна история за готините фарове.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 09 юни 2006 15:47

http://www.gtv-tuning.com
Контакти
тел.: 0898 557 517
e-mail:gtv@evrocom.net
GTV GROUP

Само името му напиши тук да го знаем и да не купуваме от него.
Колега от GTV GROUP - така бизнес не се прави! :evil:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 09 юни 2006 15:49

баси преебавката :evil: :evil:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пет 09 юни 2006 16:16

кофти е за човек който с труд си изкарва парите но пък в края на краищата в живота етака........ веднъж печелиш два пъти губиш и когато губиш не знаеш какво печелиш.............
обикновенно аз така се успокоявам....
съчувствяме ти..........

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 16:27

Благодаря,
Парите съм ги прежалил. Не ми пука за тях.
Това, че получавам разбиране, ме прави много по-доволен.

Името, което аз знам и на което изпратих обратно фаровете, е Георги Вачков.

Много се радвам, че го има форума.

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 16:27

Здравейте !От Джи Ти Ви даваме мнение както се желае!При евентуален дефект на фаровете, бе обещано да се достави нов комплект.Въпреки началната договорка,сега Клиентът отказва.Предложихме му отстъпка от 100 лв от цената на други артикули-не желае.Предложихме му връщане на фаровете в завода за рекламация и сума от 80 лв и той прие ,но при доставката до нас не ги застрахова.Единия фар е счупен и е възможна само 4астична рекламация!Ние считаме,че некоректната страна е клиентът,защото въпреки началната уговорка,той има претенции,които са неточни!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 09 юни 2006 16:40

raz0r написа:Той настояваше и при предишни разговори да изтрия линка от тая тема към сайта на фирмата. Аз му казах, че не искам да го трия, не съм написал нищо невярно.
Няколко пъти го подканих да си напише и той мнението и гледната точка. Явно не иска.
В един момент дори каза, че ще изчака с връщането на 40те лева до момента, в който изтрия линка към сайта.

Това вярно ли е г-н Вачков?

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 16:41

Хора,защо се доверявате изцяло на нещата ,които се пишат?

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 09 юни 2006 16:46

raz0r-а го познавам лично и е точен, няма да седне да лъже за някви смешни кинти.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 09 юни 2006 16:47

GTV написа:Хора,защо се доверявате изцяло на нещата ,които се пишат?

Аз не се доверявам, а чета това което пише и понеже има две гледни точки в случая, чухме едната, нека чуем и другата. Мисля, че горе съвсем ясно е написан въпрос, а не заключение...

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 16:51

GTV написа:Здравейте !От Джи Ти Ви даваме мнение както се желае!При евентуален дефект бе обещано да се достави нов такъв.Клиентът отказва.Предложихме му отстъпка от 100 лв от цената на други артикули-не желае.Предложихме му връщане на фаровете в завода за рекламация и сума от 80 лв и той прие ,но при доставката до нас не ги застрахова.Единия фар е счупен и е възможна само 4астична рекламация

Нека разясня, за да няма неясноти:

GTV написа:При евентуален дефект бе обещано да се достави нов такъв.Клиентът отказва.

Така е, аз де юре нямам право да се оплаквам. Ако имах, щях да си търся правата.

Условията на пратката са били ясни - плащаш 138 и получваш две кашончета, никъде няма документ с гаранция. Аз съм се съгласил и според закона нямам право да ти търся отговорност.

Де факто обаче аз смятам, че си некоректен - новите фарове също щяха да се стопят.

GTV написа:Предложихме му отстъпка от 100 лв от цената на други артикули-не желае.

Предложихте ми фарове на цена от 330 или 360 (не помня точно вече) на цена нещо от сорта на 250 или 270 лева. Помня обаче, че отстъпката идваше от това, че вече съм платил 130 за старите, което значи, че за новите плащам 130 + 250 = 380 лева.

Абе извинявай, ти подиграваш ли ми се? На това отстъпка ли му викаш? Продаваш ми фарове за 360 (вече не помня точно за кои фарове говорихме) на цена от 380 (дори и да греша с цифрите, накрая пак излизаше, че ми вземат повече пари) и смееш да твърдиш, че ми правиш отстъпка?!

Освен това, ако ти се бях обадил, сигурно на тия от 330 щеше да направиш отстъпка някаква, което още повече увеличава разликата.

Освен това, откъде да съм сигурен, че ако доплатя за новите фарове и те се повредят, ще ми върнеш парите? И то пълната сума?

GTV написа:Предложихме му връщане на фаровете в завода за рекламация и сума от 80 лв и той прие ,но при доставката до нас не ги застрахова.Единия фар е счупен и е възможна само 4астична рекламация

Приех, защото ти ме постави пред свършен факт. Каза: или ти давам нов екземпляр (който ще се стопи) или ти връщам частично парите.

Знаеш ли колко ме интересува какви са взаимоотношенията ви (визирам фирмата ви) със завода производител.

Моята логиката е, че като върна нещо дефектно получавам пълната сума. Не съм ли прав?

Аз не казвам, че де юре съм прав. Не съм. За това нищо не мога да ти кажа.

Обаче за мен е важно, че съм вътре със 138 лева и дори тия 40 не очаквам да ми изплатиш. (очаквах обаче да ме заплашиш да не ми ги върнеш - както и стана).

Обаче аз съм вътре и за мен това е важното. Та предупреждавам хората във форума.

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 16:53

добро обяснение,което както се разбира и от писаното от клиента,че е верно,вече дадохме.по въпроса за това псевдо изнудване,за което се намеква-клиента с радост отговори ,че няма да променя темата си.отговори го след като беше запитан затова.не е и ставало дума за това дали е основание за превод или не

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 16:55

GTV написа:Хора,защо се доверявате изцяло на нещата ,които се пишат?

Аз не очаквам никой да ми се довери. За това даже те подканвам да разкажеш и своята гледна точка.

Смятам, че ти си постъпил некоректно.

Чувствам се недоволен и ИЗЛЪГАН и смятам, че и други потенциални клиент при подобни условия биха се почувствали така.

За това споделям.

Ако някой смята тези условия за адекватни нека пазарува при вас. Нямам нищо против.

Хайде, разкажи и ти.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 09 юни 2006 16:56

абе от цялата история мога да му кажа на GТV че във тоя форум повече и сверещи пръскалки няма да може да продаде това поне е ясно

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 16:58

сумата ще му бъде преведена в понеделник.Моля,имайте в предвид,че често в яда си,говорим доста простотии

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 09 юни 2006 16:59

GTV написа:сумата ще му бъде преведена в понеделник.Моля,имайте в предвид,че често в яда си,говорим доста простотии

:kef:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”