Акумулатор.. Какъв и от къде?:)
http://www.bannerbatteries.com/eng/bb1/bb11/bb1103/index.asp 62 Ah - 80.50 лв. забележи на какъв тест е издържал.
При желание и на тази изключителна цена се разбирай с brabus или vaskoto1.
това е калциев, а не обикновен акумулатор.

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам от 5 години с Монбат и досега ядове не съм имал. Последния, който е на голфа, е необслужваем и съм доволен, търкалям го година, 95% градско каране на къси разстояния (3-4-5 км) и си е ОК. Нямал съм случай да падне или нещо подобно. Други БГ марки не съм пробвал.
На дизеловия опел преди години му бях купил Бош Силвър и също бях много доволен, но беше цифра още тогава, около 200кинта бях броил за него.
На дизеловия опел преди години му бях купил Бош Силвър и също бях много доволен, но беше цифра още тогава, около 200кинта бях броил за него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Поради недостиг на средства за Варта ( казаха ми че са супер ) взех Искра
Дано да е ок, че не ми се дават пари за глупости. Старата Искра изкара на наши коли 4 год. дано и този да е такъв. Мерси на всички.
пп. Веселинееееееееееееее с тая търсачка немога да се оправя, аз пиша едно то др ми тръси
Казва ми : " No Indians "

пп. Веселинееееееееееееее с тая търсачка немога да се оправя, аз пиша едно то др ми тръси

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Ако парите не са определящи- ACDelco
Варта също "става".
Но предполагам нямаш желание да пръскаш излишни пари и ще сведеш избора си до българските- от тях имам много негативни от Старт и много позитивни от Искра
За Мнобат съм чувал от супер негативни до супер позитивни впечатления, преки нямам.
Какъвто и да вземеш, както те посъветваха колегите по- горе, увери се, че генератоа ти работи и не презарежда/недозарежда.

Варта също "става".
Но предполагам нямаш желание да пръскаш излишни пари и ще сведеш избора си до българските- от тях имам много негативни от Старт и много позитивни от Искра

За Мнобат съм чувал от супер негативни до супер позитивни впечатления, преки нямам.
Какъвто и да вземеш, както те посъветваха колегите по- горе, увери се, че генератоа ти работи и не презарежда/недозарежда.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”