:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

ОТКРАДНАХА МИ ПОЛОТО...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Съб 08 юли 2006 19:00

И аз изгорях един ГОЛФ 2 преди време-изобщо не го намерих-а полицаите-за нищо нестават и нищо не правят.А по описанието на колата ти-взели са я за части-100%. Ако са от Перник и аз мога да звънна-да попитам за тях.Сажалявам много-ше следя темата.А може тез със Пасата и да са членове на форума-не ви ли идва и тази идея?

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Съб 08 юли 2006 19:23

аз това му драснах на единия колега...ако има нещо -на лични поне ,,,,днес като че ли я попреживях:)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 08 юли 2006 19:30

членове на форума-Член на клуба на привържениците на VW има,ама член на форума......потребители,влизат и много гости........За членове и регистрирани потребители-просто абсурд....

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 08 юли 2006 19:32

веселин написа:членове на форума-Член на клуба на привържениците на VW има,ама член на форума......потребители,влизат и много гости........За членове и регистрирани потребители-просто абсурд....

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Съб 08 юли 2006 21:37

веселин написа:членове на форума-Член на клуба на привържениците на VW има,ама член на форума......потребители,влизат и много гости........За членове и регистрирани потребители-просто абсурд....

половината от заподозрените ми отпадат значи:)..кръга се стеснява,,апашите трперят вече:)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 08 юли 2006 22:22

Аз мисля че гаражите със снимки на коли във форума тнрябва да се виждат само от членове и модераторите да следят на снимката да не се виждат номерата на колите.Просто предпазна мярка въпреки че се самнявам някои от форума да е влезнал.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Съб 08 юли 2006 22:31

Rabbit_TDI написа:Аз мисля че гаражите със снимки на коли във форума тнрябва да се виждат само от членове и модераторите да следят на снимката да не се виждат номерата на колите.Просто предпазна мярка въпреки че се самнявам някои от форума да е влезнал.

То ако не си регистриран, не може да влизаш в гаража, но не вярвам това да е някаква пречка за кражби

Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dobermansp » Съб 08 юли 2006 23:49

Сори колега за случилото се, но какво да се прави като сме си бандитска държава....:( Лошото е че не си застраховал а според мен това е просто необходимост. На всички е ясна връзката застрахователи-полиция- бандюги, че има яко корумпирани копелета. На един приятел на 17-то число му изтече каското на пасата, беше се замотал и реши да отиде на другия ден да поднови. Става сутринта и колата я нема....Дорева ми се и на мене като го видях...След 1 ден му звънят и му искаха 1500 да му я върнат...дано и на теб ти се обадят, ако си склонен и искаш да си я върнеш, ако не махаш с ръка и гледаш напред. А ако чакаш полицията да я намери - просто си търси нова кола...
Успех :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 08 юли 2006 23:54

Един савет към тези които ще застраховат(от личен опит).Направете си само застраховка кражба(демек даите си рекета)при мен разликата беше от 600 на 240 лв.Бях на пълно каско-тва е античовешка и алогична история нема смисъл само им пълниш гушите.
P.S. Според мен е нужна една тема да се отвори за застраховането:Каде,Как,За колко.Верно че отдет я погледнеш тая тема си набутан ама поне работата е да е по малко.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Съб 08 юли 2006 23:57

на нашта улица минават полицай с тетратки и пишат кой коли са застаховани и номерата,,,,може директно да изпълняват някакви заповеди от началствата,,,но тия списъци със сигурност се предават в нечисти ръце,,,,

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 09 юли 2006 0:03

Не е истина баси наглоста.Те че ченгетата са вътре не 100 а 200%

Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dobermansp » Нед 09 юли 2006 0:06

Как минават и описват? Че това си е незаконно, те тия незнам колко са полицаи? Гледат дали имаш лепенка за каско на стъклото ли?

Това за кското не си прав. Вярно че като застраховаш само за кражба ще икономисаш, но ще вадиш от джоба си. Тука всъщност е колко си нахален. Аз лично ги правя луди гъби мойте от Евроинс. Само некой да ми погледне накриво колата и бегом при тях за оглед. Така съм оправял джанти, одрасквания по колата и какво ли не. Важното е да си нахален, тия пари дето съм ги дал за каско са ми ги платили обратно че и отгоре има....те се имат за тарикати и нещат да плащат, ама с нахалство към прогрес :) Пък и нали знаееш.. ааааа незнам на паркинг я оставих и като се връщам и я намерих така колата, някой я е ....

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Нед 09 юли 2006 0:15

Dobermansp написа:Как минават и описват? Че това си е незаконно, те тия незнам колко са полицаи? Гледат дали имаш лепенка за каско на стъклото ли?

Това за кското не си прав. Вярно че като застраховаш само за кражба ще икономисаш, но ще вадиш от джоба си. Тука всъщност е колко си нахален. Аз лично ги правя луди гъби мойте от Евроинс. Само некой да ми погледне накриво колата и бегом при тях за оглед. Така съм оправял джанти, одрасквания по колата и какво ли не. Важното е да си нахален, тия пари дето съм ги дал за каско са ми ги платили обратно че и отгоре има....те се имат за тарикати и нещат да плащат, ама с нахалство към прогрес :) Пък и нали знаееш.. ааааа незнам на паркинг я оставих и като се връщам и я намерих така колата, някой я е ....

да ,,,през 2 месеца ги пишат,,,,и старата ми беше с спаданли гуми и комшията им казал че е моя и няма страшно ,щото правели справка за издирване,,,и те - е що няма каско...и комшията ги питал що трябва да има,,,,
някакъв бемислен разговор провели...незнам дали е незаконно,но е някаква практика,,,номера на колата и дали има каско се отбелязва...

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Нед 09 юли 2006 0:16

и след това като има поръчка,,,по домова книга и по цвят даже се знае къде стой без каско кола...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 09 юли 2006 0:19

Dobermansp
Аз за нахалството се справям,че ако не ми обърнат внимание вуичоми с връзки и нахааал по голям от мен(аз от него се уча).Ама доводите да не застраховаш са два:
1.По философски-ми антилогично -ти ако смяташ да праиш ПТП не се качваи на колата.Междо другото много от лошите шофъори са точно такива заради застраховането.Ама МНОООГО и МНОООГО лоши.
2.По проктичната част-оригинални части САМО ЗА КОЛИ ДО 3 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-колко сам се нервил за тва нещо,ама историята е дълга.От там нататак примерно аз-не прая пълно карам и наи вече паркирам по внимателно и да чукна на дърво нямаше за кво да хода.|Да приемем че нещо се случи ми те цасти за голф менте(квит ти дава застрахователя)под път и над път и евтини,един калник не даи си боже 50-100 лв.И кат сметнеш на пари ти излиза в наи лошея случаи 1към1 ама спестяваш обикаляне и нерви(аз ично не пращя от свободно време)-то ходене да заснемат,то фактури,па се мръщят ,па ти зимат сатрата част!!!!!,па работат от 9 до 5 иначе кат застраховаш на място идват агентите :) .Някои ще каже ама ако се избацаш по яко-тогава хич няма да ти е до колата ама хич-щото травми и смърт да не чува господ.Да не говорим че те предразполага застраховката кам баш такива простотии.Иначе имам познати застрахователи и сервизи дето работат с тях и сам чувал за милионите им скрити врътки и за връзките с джамбазите.
а каското в общия случеи те скубат за нищо.То тва им е системата вързани са с джамбазите-ти си викаш аи да дам 300 лв. та да не ми я пипат идва агента почва да те курбанясва и еиде напрао едно пълно да ми е мирна главата и аре 600-700 лв. и стане че за 5 години им дадеш ена кола на мършите.На 5-10 ГОДИНИ застрахователя законно ти КРАДЕ кола..Дори да е изгодно само от яд няма да си направа пълно вече.Бях 6 месеца на пълно и ми стигат.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”