Ходенето по мъките-решено!!!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ходене по мъките...
raru написа:...
Започнахме от свещите,в гнездата на две от тях имаше малко бензин,реших да не се циганя купих 4нови,сложихме ги мо микакъв ефект!Пак имаше гориво в две от гнездата!
преведи-какво значи гориво в гнездата на свещите? отвън ли? или като ги развихте-2 да са мокри-2 сухи?
около цокъла на свеща ли е имало гориво? отвън???

Току-що ми се обадиха от сервиза и ми казаха,че било или от някакъв датчик за въздух-дебитомер маи се казваше или "ЕКУ" на мотора-така се изрази човека!И евентуално да си търся тука в софия тези две неща и като разберат с точност какво е да ходя до Бургас с въпросната част,щот там нямали налични нито втора употреба!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
сега искам да си спомниш-кои 2 свещи бяха мокри и кои сухи!
броенето почва от ляво на дясно първи цилиндър е най вляво като застанеш пред мотора-до ангренажа и другите ремъци а 4ти е най до скоростите. важно е да си спомниш на кои цилиндри свещите бяха мокри?!
автомобилната електроника е нещо по особено от обикновената-там си е отделен раздел-всичко се смята по по друг начин-вибрации, прах, гадости... затова всичко е изчислено за максимална устойчивост. рядко е компютър да изгори... а дебитомера...хмм колата поне ще киха и ще припуква-има ли такова нещо?
броенето почва от ляво на дясно първи цилиндър е най вляво като застанеш пред мотора-до ангренажа и другите ремъци а 4ти е най до скоростите. важно е да си спомниш на кои цилиндри свещите бяха мокри?!
автомобилната електроника е нещо по особено от обикновената-там си е отделен раздел-всичко се смята по по друг начин-вибрации, прах, гадости... затова всичко е изчислено за максимална устойчивост. рядко е компютър да изгори... а дебитомера...хмм колата поне ще киха и ще припуква-има ли такова нещо?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
същия го ядохме с мартин (opipva4a) на неговия ABF и накрая се оказа спукана бобина!
искра хвърляше но явно му е била слаба!
сменете първо бобината според мене. дори и да е привидно здрава-сложете друга за проба!
също много важно е какво е казала компютърната диагностика за грешките, логнати за мотора? имаш ли такова инфо?
искра хвърляше но явно му е била слаба!
сменете първо бобината според мене. дори и да е привидно здрава-сложете друга за проба!
също много важно е какво е казала компютърната диагностика за грешките, логнати за мотора? имаш ли такова инфо?
Толкова смотани хора не бях виждал в такъв лъскав сервиз!
Относно диагностиката,нищо не ми казаха било то за грешки...
Смотана работа...
Така ми стои колата там и никои нищо не рабира...
Няма как да си я докарам до София!!!
Бубина ако е добре ще да е!
Но и нея нямат налична там,идвала с поръчка от Варна след ден...
Егати...
Какво да им кажа вече незнам...
Относно диагностиката,нищо не ми казаха било то за грешки...
Смотана работа...
Така ми стои колата там и никои нищо не рабира...
Няма как да си я докарам до София!!!
Бубина ако е добре ще да е!
Но и нея нямат налична там,идвала с поръчка от Варна след ден...
Егати...
Какво да им кажа вече незнам...
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
що не опиташ да си я качиш на влака и да си я докараш до тука?
ако имаш проблем-аз ще те задърпам от гарата...
мисля че са объркани защото диагностиката им е казала че няма грешки-знам-бях там вече...
много е гадно да няма проблем и да не работи...
ако имаш проблем-аз ще те задърпам от гарата...
мисля че са объркани защото диагностиката им е казала че няма грешки-знам-бях там вече...

Последна промяна от vaskoto1 на Вто 11 юли 2006 22:48, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”