Изисквания за катализатор за Годишен Технически Преглед?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 03 авг 2006 13:08

Мисля че колегата имаше предвид, че колите които по производство имат катализатори и след това са махнати или не работят. :wink:

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 03 авг 2006 14:09

stanislav_s написа:Мисля че колегата имаше предвид, че колите които по производство имат катализатори и след това са махнати или не работят. :wink:

Иначе би било нелогично! :shock Макар, че това се казва ДИСКРИМИНАЦИЯ. Откъде на къде аз трябва да дам 800 за катализатор, а някой с избушен дизеляк 1980 г. дето колата му не струва толкова ше си минава на преглед без никой "копче" да не може да му каже?!?!?!? :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 03 авг 2006 14:14

Аз да ви кажа вчера изтърбуших моя.Керамиката беше цялата в сажди а в началото и края и нищо не можеш да видиш светлина освен няколко отворчета в които газовете са си пробили път.Спорд мене такъв катализатор не може да улови нищо и не виждам с кво ще ти помогне на прегледа.Освен сичко друго колата тръгна доста по добре след тва ,а сам чувал и за преебани от топлината колектори заради стопен катлизатор.И ако тва за катализаторите е верно сички ша се юрнат догодина да копуват коли без катализатор!Аз гледах нов катализатор 120-150 лв.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”