Никви Проблеми, доволен съм наистина от динамиката на колата... разхода да е паднал с макс 0.5/100 но имаше увеличаване на макс V до 200км/ч на АБС двигател на синхро.
Сега го махнах и ще го слагам на джипа, така че ще пиша като видя резултата

musura написа:kris11 написа:...
kris11 написа:И не се заяждай
VW_FEN написа:При TS (Twin Spark) на Алфа Ромео това не значи дълга искра, ами две отделни искри от по-голямата свещ и от другата. Тоест самото означение си е "две искри", а не продължителна една искра.
asskoGTI написа:blacki написа:Фен ела да видиш за 250 лева как ше ти дигна мощтноста на двигатела. Като го заредим 20 пъти с керосин и немаш нужда от плазмени бобини. Сичко ше стане плазмено.![]()
и после нема да остане нищо от тоя двигател
kris11 написа:VW_FEN написа:При TS (Twin Spark) на Алфа Ромео това не значи дълга искра, ами две отделни искри от по-голямата свещ и от другата. Тоест самото означение си е "две искри", а не продължителна една искра.
Нa 8 V свещите са еднакви по големина.бобините са навън до акумулатор. На 16 V свещите са голяма и малка.На свеща е и бобината.
prj57 написа:Обърнахме темата на бит пазар....
Не виждам къде е спора по въпроса с плазмата...
По данни, бобината на Голф-а дава някъде 16000 волта, това чудо дава някъде 40000.... по яка искра, по добра турболентност и възпламеняване на сместта в цилиндъра, щото и с налягането трябва да се бори![]()
Правил съм опити, например почти спрял вкарвам 3та и давам газ - ми колата не сеца хич и бавно бавно започва да засилва, без плазмата направо си плюех бъбреците и колата гаснеше.... има сравнително по добър ряз и по нервна на оборотите, не задържа ами ги връща по бурзо и по рязко...
Пак казвам, от гледна точка на икономия не очаквах нищо и ефекта е почти нищожен, но колата вървеше по добре за същия разход
VW_FEN написа:kris11 написа:VW_FEN написа:При TS (Twin Spark) на Алфа Ромео това не значи дълга искра, ами две отделни искри от по-голямата свещ и от другата. Тоест самото означение си е "две искри", а не продължителна една искра.
Нa 8 V свещите са еднакви по големина.бобините са навън до акумулатор. На 16 V свещите са голяма и малка.На свеща е и бобината.
Аха... ясно. Начи само на 16в са голяма малка... ок.Блеки, шшшт
с керосин всеки може
Ама пусти пари... аз кат спестя малко отивам при prj57 за информация, щото съм очарован от вървенето на неговия голф (един път видях как се опъва на GTI и това ми беше достатъчно
)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта