Не се ядосвай за тези дребни неща. Аз един ден преди да тръгна за морето си изпатих също. Разбиха ми колата(по - скоро културно я бяха отключили). Извадили ми CD-то ама понеже не бяха намерили панела го бяха оставили. Откраднаха ми 3 тениски на Пума чисто нови, 15 диска в holder и вестник 24 часа си бях купил сутринта и него го свиха бах тия изроди. За кражбите, селяните и морето...
Честит рожден ден и от мен!
Не се ядосвай за тези дребни неща. Аз един ден преди да тръгна за морето си изпатих също. Разбиха ми колата(по - скоро културно я бяха отключили). Извадили ми CD-то ама понеже не бяха намерили панела го бяха оставили. Откраднаха ми 3 тениски на Пума чисто нови, 15 диска в holder и вестник 24 часа си бях купил сутринта и него го свиха бах тия изроди. 
Не се ядосвай за тези дребни неща. Аз един ден преди да тръгна за морето си изпатих също. Разбиха ми колата(по - скоро културно я бяха отключили). Извадили ми CD-то ама понеже не бяха намерили панела го бяха оставили. Откраднаха ми 3 тениски на Пума чисто нови, 15 диска в holder и вестник 24 часа си бях купил сутринта и него го свиха бах тия изроди. ...това с капачките се чудя да плачеш илид а се смееш....преставяте ли си колко доволно ще си ги инсталира с гордост?:)
аз карам без капачки ,и изобщо не забелязвам коя кола е с или без...
неонче честит рожден ден,,,аз по дребен и евтин проблем ,не се сещам...кой е стигнал до капачки да краде-сигурно ще те е гнус и да го шамариш...
....мен миналия месец ми дигнаха цялата кола- вервай ми,,не ме е яд за капачките:)
аз карам без капачки ,и изобщо не забелязвам коя кола е с или без...
неонче честит рожден ден,,,аз по дребен и евтин проблем ,не се сещам...кой е стигнал до капачки да краде-сигурно ще те е гнус и да го шамариш...
....мен миналия месец ми дигнаха цялата кола- вервай ми,,не ме е яд за капачките:)
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Честит рожден ден.Не се ядосваи.Мен пред общежитието дето е пълно с хора ми откраднаха капачките на гумите дето като помпаш с азот ти дават безплатни.Ся съм с 3 сини и 1 черна.Някои се беше опитал да ми краде мигача и го беше счупил та карах с висящ на жицата мигач 1 седмица.Ся сам с некви китаиски пласмаси.Същото и с малката дясна пласмаса на бронята.Аз вече спрях на такива неща да обръщам внимание.Мерак ми е само да хвана некои дето пипа да му тегла един бои и едно е.....
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен ми взеха 2 метални, и на мен ми беше тъпо заради принципа само, ... ма както каза някой на него и от трабанта са намерили какво да му вземат .. то в приморско преди 1 година бях и баха още на етап "кво кво кво ме гледаш бе, аз съм тарикат, гледам лошо от моята кола" (GG), демек много години назад .., та погледни от веселата страна .. може да му са трябвали за жената нещо ... 
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”