дайте малко съвети за пътуване на дълъг път
Пичове, абе тук всички даваха съвет за ПЪЛНА батерия на ГСМ-а, обаче дайте да видим какво трябва да се прави и на кого да се звъни първо при евентуален инцидент или закъсване на пътя.....
за ченгетата ясно, ама ако стане нещо на някое дивно място между село еди кое си и село еди кое си, където идея си нямаш къде са най близките полицай?
или пък на пътна помощ, оба4е като знам че от един квартал до друг в софия ше ти смъкнат сума ти пари , как стоят нещата ако си закъсал здраво в Айтос да речем, а искаш да се прибереш в софия.....
сигурно глупави примери давам, ама дано ми схванахте въпроса..... то си личи че и аз съм начинаещ
за ченгетата ясно, ама ако стане нещо на някое дивно място между село еди кое си и село еди кое си, където идея си нямаш къде са най близките полицай?
или пък на пътна помощ, оба4е като знам че от един квартал до друг в софия ше ти смъкнат сума ти пари , как стоят нещата ако си закъсал здраво в Айтос да речем, а искаш да се прибереш в софия.....
сигурно глупави примери давам, ама дано ми схванахте въпроса..... то си личи че и аз съм начинаещ

blagodaria
mnogo vi blagodaria na vsi4ki za suvetite, pone sega znam za kakvo da pitam i kakvo da iskam da mi proveriat kato otida v serviza, 4e ina4e ima da se sramia i da se iz4erveviavam.
a tova za putnata pomost, dobre 4e mi napomnixte, mislia da si platia tazi ot 35 leva v SBA. dali e dobra oferta?
mod edit: vasstop
имаш вече 5 мнения, а още пишеш на латиница?

mod edit: vasstop
имаш вече 5 мнения, а още пишеш на латиница?
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: blagodaria
delongi написа:mislia da si platia tazi ot 35 leva v SBA. dali e dobra oferta
Аз "закъсах" (оказа се, че си е "заминал" акумулатора) насред Сливен.
От GSM звъннах на Пътна помощ (имам гражданска и каско в застраховател, който дава клубна карта) и дойдоха за няма и 15 мин. Дадоха ми ток, запалих и ... ми поискаха 24лв (20 за идването, 4 за ток). Заради клубната карта ползвах 20%, та платих 20лв. Другото е, че картата, която имах дава 20 км безплатно теглене един път годишно, ама при ПТП (слава богу, такова нямах).Та:
1. Отидох и си купих акумулатор;
2. Отидох и си платих 35лв. за клубна карта в СБА. За тези пари ще ме теглят 20км, N на брой пъти за една година, без значение от причината. Кофтито е, че са само 20 км, ама все се надявам до 20 км да има някой от форума, който може да помогне.

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: blagodaria
klisurov написа:delongi написа:mislia da si platia tazi ot 35 leva v SBA. dali e dobra oferta
Аз "закъсах" (оказа се, че си е "заминал" акумулатора) насред Сливен.
От GSM звъннах на Пътна помощ (имам гражданска и каско в застраховател, който дава клубна карта) и дойдоха за няма и 15 мин. Дадоха ми ток, запалих и ... ми поискаха 24лв (20 за идването, 4 за ток). Заради клубната карта ползвах 20%, та платих 20лв. Другото е, че картата, която имах дава 20 км безплатно теглене един път годишно, ама при ПТП (слава богу, такова нямах).Та:
1. Отидох и си купих акумулатор;
2. Отидох и си платих 35лв. за клубна карта в СБА. За тези пари ще ме теглят 20км, N на брой пъти за една година, без значение от причината. Кофтито е, че са само 20 км, ама все се надявам до 20 км да има някой от форума, който може да помогне.
теглат те 20 км, после пак званиш пак идват и още 20 км и така докат не се прибереш бе....никъде не е написано сигурно, че неможе за 1 ден да ги викаш 25 пъти

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”