конденз във фара

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 28 авг 2006 16:42

patzo написа:ще видиме какво ще стане.. към 7 часа ще го проверя дали става за монтаж... ще са минали малко повече от 2 часа... мисля че ще са му достатъчни на силикона да стегне добре

поне до утре сутринта забрави да го пробваш.надявам се знаеш каква жега става като пуснеш фара,особенно ако си като мен с крушки 100/90 :roll:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пон 28 авг 2006 18:05

И аз имах конденз и карах с него сума ти време и се нервирах. Накрая за мой срам се оказа че съм завъртял капачката и отвора не е в най ниската точка и глътва водица.

Потребителски аватар
patzo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот patzo » Вто 29 авг 2006 17:56

ами оказа се че този силикон взе че се хвана здраво... оставих фара цяла нощ да си стои като му сложих щипките за да не се разтвори без да иска. сутринта го монтирах, поливах го, прусках го с маркуч вода със силна струва отгоре отдолу... от всякаде където може да го пръска вода... хехе само не съм пробвал отзад :)
факта е че вода не влезна за което съм доволен, сега притеснението ми е че като почна да карам на фарове топлината от крушките да не размекне този силикон и да отвори пак от края където се амира мигача - няма щипки (не са измислили).

Някой ако има конденз да идва при мен ,... вече му хванах цаката и с удоволствие ще разкажа играта и на вашите фарове :P

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”