Заслужава ли си да ходя до Плевен за тази кукла?
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- nickybg87
- Автомобил:
- Двигател:
За баба ми проблеми няма да има освен ако недай си боже почине. Иначе тя е на 90 и 2,3 години и е 90 и нещо процента инвалидност. С краката е мниоого зле, но пък с акъла е по-добре от мене
. Говориме си за футбол, за гаджета и за кво ли не. Само "кАмпутрите" не ги разбира що за животни са, но иначе е пушка.
Иначе за колата и аз още се колебая доста дали да ходя до там...и не знам. И аз се замислих дали не е удряна, но ако не се види няма как да разбереш. Чудя се и дали преди да се юрна към Плевен да не обиколя няколко автокъщи. Ако имате някакви предложения за такива...аз живея близо до централна гара?

Иначе за колата и аз още се колебая доста дали да ходя до там...и не знам. И аз се замислих дали не е удряна, но ако не се види няма как да разбереш. Чудя се и дали преди да се юрна към Плевен да не обиколя няколко автокъщи. Ако имате някакви предложения за такива...аз живея близо до централна гара?
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
steli написа:Ако умре инвалидът,митото трябва да се плати с лихвите
Имам няколко въпроса към теб:
1. По какъв начин ще се разбере митницата, че е умрял инвалида.
2. Ако инвалида е примерно от село Ново Нанагорнище, и няма общо с теб, по-какъв начин тази кола е свързана с теб..........мислиш ли, че някой ще прави разследване за примерно 200 000 коли на инвалиди и ще им води статистика........
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ако наистина баба ти е инвалид няма проблеми зимаи я.Иначе според мен се разходи до Плевен.Аз когато зимах моита не отидох до там от бързане ,че вече се бях изнервил.А колата маи беше много добра и до сега се ядосвам а има почти година.Иди виж я ако не е хубава просто се върни(не утиваи с нагласата да купуваш ,а да оглеждаш).Преди да гледаш огледаи и други подобни коли и най-важното ги покараи за да си прецениш дали си струва.Успех с покупката.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
versace написа:Ако ходиш да я гледаш, обърни внимание на предницата (по-точно роговете) защото от първата снимка оставам с впечатление че май е имало нещо като удар (луфта на предния капак и калник е неравен и капака май ми се види леко изпъкнал т.е. имало е неуспешен опит за напасване). Поне на мен така ми се вижда!
и мигача е оранжав, а нито отзад, нито отпред са такива, че дори и на калника от другата страна май не е .. и теа изтърканите емблеми ..
а и на мен ми стои нещо крив, честно казано не е от най-слънчевите ..
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nickybg87 написа:Чудя се и дали преди да се юрна към Плевен да не обиколя няколко автокъщи. Ако имате някакви предложения за такива...аз живея близо до централна гара?
е това може да прочетеш ако не си го чел:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 837#265837
- iceberg
- Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
- Двигател: BMM 2009
guard написа:steli написа:Ако умре инвалидът,митото трябва да се плати с лихвите
Имам няколко въпроса към теб:
1. По какъв начин ще се разбере митницата, че е умрял инвалида.
2. Ако инвалида е примерно от село Ново Нанагорнище, и няма общо с теб, по-какъв начин тази кола е свързана с теб..........мислиш ли, че някой ще прави разследване за примерно 200 000 коли на инвалиди и ще им води статистика........
По въпрос 1: Митницата през определен период от време получава информация, може и след 2 години закъснение да разберат че инвалида е починал, но вярвай ми ще разберат. И почват да си искат парите със задна дата/от датата на митн.декларация/ а и има такъв член от закона където наследниците са длъжни в едномесечен/ако не се лъжа/ срок да уведомят митницата ако инвалида е починал.
По въпрос 2: След смърта на инвалида преди изтичането срока задълженията се прехвърлят на наследниците. Нали се сещаш че като получат писмо от агенция митници че дължат митни сборове за определена сума, ще те издирят много бързо/все пак пълномощтното е от починалия инвалида на него си има достатъчно данни за теб/ и ако вземеш да се правиш на тарикат ще обявят колата за открадната и мнооого бързо други хора ще те открият.
пич, не искам да се впускам в спора за инвалида, моето мнение е да си платиш митото, не е много за 75 кс, за да не береш ядове с държавата. тя винаги си взима нейното, вервай ми. другото, което повече искам да те посъветвам - разгледай добре снимките - твърде голям ми се вижда луфта калник/преден капак, второ - това е модел GT - летите джанти са серийно, питай къде са?. трето боята е много свежа за 145 000 км. четвърто - тук има по - сведущи от мен, но аз си мисля че VW позиционира модела GT с по - силни двигатели. твърде много неща , поне според мен, за да биеш път дотам.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vodoo написа:пич, не искам да се впускам в спора за инвалида, моето мнение е да си платиш митото, не е много за 75 кс, за да не береш ядове с държавата. тя винаги си взима нейното, вервай ми. другото, което повече искам да те посъветвам - разгледай добре снимките - твърде голям ми се вижда луфта калник/преден капак, второ - това е модел GT - летите джанти са серийно, питай къде са?. трето боята е много свежа за 145 000 км. четвърто - тук има по - сведущи от мен, но аз си мисля че VW позиционира модела GT с по - силни двигатели. твърде много неща , поне според мен, за да биеш път дотам.
да бе, пари за закуска е митото.....чудя се само от днешната или от утрешната закуска да ги отделя. я не говори глупости моля те....ти ако взимаш 3000 лева заплата и може да заделиш от тях лесно една хилядарка, не значи че всичко го могат. иначе и аз бих казал - иди я огледай, отиване и връщане 30-40 лева да излезнат горре долу.
ето връзка за изчисляване на митото http://auto.mitnica.com/.
за разходите по ядовете с държавни учреждения(а сега иди на 2-ро гише, а зачакай малко, айде плати моля те една дължима от найста година глобичка в найсто данъчно подразделение, и т. н.) всеки си си решава колко може да му държат нервите.
за разходите по ядовете с държавни учреждения(а сега иди на 2-ро гише, а зачакай малко, айде плати моля те една дължима от найста година глобичка в найсто данъчно подразделение, и т. н.) всеки си си решава колко може да му държат нервите.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vodoo написа:ето връзка за изчисляване на митото http://auto.mitnica.com/.
Мито: 0 лв.
Акциз: 0 лв.
Еко такса: 80 лв.
ДДС: 1094 лв.
Общо: 1174 лв
това е за кола над 4 години и 44kW по DIN....а продавача ако не е платил глобичка - тва си е негов проблем, той трябва да се занимава с това, що аз да трябва да търча да му оправям бакиите??
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”