niks76 написа:по новото поло от твоето с по големия дизелов мотор е със същия разход за СФ-а издръжливостта е спорна ,според пробега за година
Спри наркотиците или смени дилъра

niks76 написа:по новото поло от твоето с по големия дизелов мотор е със същия разход за СФ-а издръжливостта е спорна ,според пробега за година
Velko написа:niks76 написа:по новото поло от твоето с по големия дизелов мотор е със същия разход за СФ-а издръжливостта е спорна ,според пробега за година
niks76 написа:Velko написа:niks76 написа:по новото поло от твоето с по големия дизелов мотор е със същия разход за СФ-а издръжливостта е спорна ,според пробега за година
Велко уважаваш ли себе си ,че си позволяваш подобно отношение?
трябва ли да изтъквам от какво си вадя хляба и че в материята с ремонт на автомобили ,съм пъти по в час?
в случая споделям от 8годишен опит с трицилиндровия двигател на ваг групата-чаткаш
Dead man написа:Колеги,събирам мнения за малките мотори на марката.
Колко са надежни,скъпи ли са подръжка и колко точно харчат.
ПС: За бензиновите съм чувал кофти неща,но искам да чуя и други мнения.
niks76 написа:аз не карам кола с трицилиндров двигател ,но имам преки впечатления от няколко стотици коли с това двигателче(поглед от какво става под капака- образно казано)
та кое е по тъпото ,че спорим за нищо или че ти говориш само за твоята кола и друго нема?
кола с кола еднаква да си видял някъде?
п.п такива няма ,дори и чисто нови да са
niikoo_1 написа:
За ресурса също споделям мнението 150-180хил.км и мотора е до там.
soxy__ написа:niikoo_1 написа:
За ресурса също споделям мнението 150-180хил.км и мотора е до там.
Много несериозни са подобни твърдения за ресурс на мотора от 150 000км. Баща ми кара сузуки суифт 1.0 трицилиндрово на газ, в момента е на 240 000км и съм сигурен, че ще изкара още минимум 100 000. Ако немските инженери са създали мотор с ресурс 150 000км, направо да си връщат дипломите
niikoo_1 написа:Много несериозни са подобни твърдения за ресурс на мотора от 150 000км. Баща ми кара сузуки суифт 1.0 Може да изкара и повече от 150хил. км, но аз съм видял не малко родили на по-малко километри.
Това за ресурса е въпрос на политика, може да го направят и два пъти повече да изкара стига да искат.
Velko написа:niks76 написа:по новото поло от твоето с по големия дизелов мотор е със същия разход за СФ-а издръжливостта е спорна ,според пробега за година
niks76 написа:някой от модовете ако обича да поразчисти ненужните мнения,несвързани пряко с темата
Alek написа:Velko написа:niks76 написа:по новото поло от твоето с по големия дизелов мотор е със същия разход за СФ-а издръжливостта е спорна ,според пробега за година
Колега, ще те помоля да не се държиш така с останалите колеги! Колегата niks76 е бил винаги изключително полезен и поне от малко уважение не беше нужно да пишеш това!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта