Колко километра имаш извънградскоbuFka написа:бе заеби да виждам аз....ако заслепявам насрещните найш ли къф сакътлък мое да докарам.
Спешно - настройка на фарове
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А разстоянието?
Понеже и аз искам сам да си ги регулирам, че им сменях щипките:
Ще спазя ПЪРВОТО условие- спирам на 1 м. от стената и гоня височина 50 см. А разстоянието между двете точки на светлината какво трябва да е ??
Блг
Ще спазя ПЪРВОТО условие- спирам на 1 м. от стената и гоня височина 50 см. А разстоянието между двете точки на светлината какво трябва да е ??
Блг
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: А разстоянието?
GG написа:Понеже и аз искам сам да си ги регулирам, че им сменях щипките:
Блг
аз спрях на 6 метра от стена.....и реперите се падаха на 43 см височина. По добрре го направи по формулата и изчисли всичко
И според мен са ОК! Не ги закачай
А относно това че десния винаги бие леко нагоре мисля, че ги правят така, защото нали, ако не си на магистрала пътя е наклонен надясно, за да се отича водата към канавката и дясната страна на колата е на по-ниско и ако светлините са равни то тогава десния фар ще бие пък долу
Това е просто една идея, не съм сигурен, но е логично!

А относно това че десния винаги бие леко нагоре мисля, че ги правят така, защото нали, ако не си на магистрала пътя е наклонен надясно, за да се отича водата към канавката и дясната страна на колата е на по-ниско и ако светлините са равни то тогава десния фар ще бие пък долу

Това е просто една идея, не съм сигурен, но е логично!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”