ГО в "Левски Спартак" ?
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ТРЕТИ ВАРИАНТ
ЗАСТРАХОВАТЕЛ написа:ИМА ТРЕТИ ВАРИАНТ ПРИ МЕН 20 ЛВ ОСТЪПКА ОТ ТАРИФАТА КАТО СЕ ПИШЕ НОРМАЛНАТА ТАРИФА .ПАК КЪМ ЛЕВСКИ СПАРТАК..до 1800кб-95лв се пише плащаш 75лв. 1800кб-2500кб пише се 129 лвл плащаш 109лв.над2500кб-279лв се пише плашаш 250лв .0887963164\02210097.или избираш 30 лв бензин или ГТП.НО САМО ЕДИН ОТ ТРИТЕ ВАРИАНТА.MK2 написа:Това е най-добрата оферта досега и мисля да се възползвам!
Колега изкаш да кажеш че ако платя 75 лева губя гориво за 30 лева

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-BUZZ- написа:Епа кой ви пречи да се набутате... Левски Спартак.. пфу
К'во им е на Левски Спартак,а и 30лв гориво не бих отказал!Иначе друг добър вариант е в Армеец мисля - ако си направиш при тях получаваш 10% отстъпка ,ако си направиш каско при тях!Значи ако имаш кола оценена на около 6000 примерно и каското е около 400лв-печелиш 40лева
![]()
,а отделно май дават и безплатен преглед - само не съм сигурен дали ставаше дума точно за Армеец
.
Здравей BUZZ,ГОЛФА на снимката твой ли е

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:GOLF_GT написа:След като имам пално автокаско в Бул Инс къв е проблема къде ще ми е ГО,дреме ми на................. Guin
ще ти задреме на...като /да не става де/ направиш птп по твоя вина
Е да прав си до някаде,но какво е значението в коя компания ще ми е застраховката,каде се крие разликата

- -BUZZ-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
--
Същия случай и при мен,на същото място
- явно им е редовен номер!Друг случай този път в Евроинс гражданска-следва "безплатен преглед" в посочените от тях три сервиза най-близкия, от които беше в Орландовци(аз съм в Дружба).Та пращам брат ми и го връщат за завишени вредни емисии в изгорелите газове при условие,че колата е на газ!!После отивам аз без да съм пипал нищо и минавам без проблем,обаче прегледа не бил съвсем безплатен - плащам 6лв няква такса и съм ОК
!
Е мерси ама не ми трябва "безплатен преглед"
Toledo написа:Преди 2-3г. имах "безплатен преглед" в СБА - казаха, че фаровете са зле и трябва да се регулират. 12лв. Това в СБА - Горубляне.
Същия случай и при мен,на същото място

Е мерси ама не ми трябва "безплатен преглед"

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”