ПОМАГАЙТЕ,КУПУВАМ Golf 4!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 10 окт 2006 18:40

Rabbit_TDI написа:Това което предлага колегата SMELL звучи просто перфектно-кола с екстра мотор и фул екстри докарана на собствен ход от Германия!На твое място зимам пари и газ до варна да я видя!
P.S.Нищо лично към колегата с автокъщата ама просто имам насабрало се много лошо мнение за автокъщи.Не че няма сигурно читави и истински но маста 80-90-95% не ми се говори за тях.

А не мислиш ли ,че цената е най важния фактор???
Преди да си тръгнал коментирайте цената все пак колата е от 1-вите четворки с стария дизелов двигател!
Препоръчително е да си вземеш помпа-дюза!!!
Успех

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!

Мнениеот Stivi » Вто 10 окт 2006 20:20

Дон Хуан Голфа написа:.....Преди да си тръгнал коментирайте цената все пак колата е от 1-вите четворки с стария дизелов двигател!
Препоръчително е да си вземеш помпа-дюза!!!
Успех

Ами човека е написал че търси TDI без да добави /PD/ така че този вариант може и да го устройва :wink: Всички искаме да е PD ама и с TDI-то ще покараме че паричките са кът :lol: Пък и така като гледам колегата купувач /със много странния ник :?: / не взима голямо участие в обсъждането та не знам какво толкова се пънем да помагаме!!

tony_dotzev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tony_dotzev » Чет 21 авг 2008 21:29

Здравей, продавам ето това http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=1315362#1315362 на нормална цена (според мен), все пак се качваш и караш.

темата е реколта 2006 mod edit: L&R

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”