Angel eyes - от къде?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пон 04 дек 2006 12:55

wili98 написа:Хела, ФК, Валео.. са доказани марки..
всичко друго е компромис.
Ахам :) та тези фарове са
"ФАровете са на фирма Sonar и са Тайвански." според вас .. струват ли си :) парите .. тоест 400лв :) сори сега за флуда и глупавите въпроси но все пак да знам за какво си давам парите... и дали си струва но според вас то фирмата ще похвали ест.. :) но искам и ваше мнение

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 04 дек 2006 13:01

snooperchi написа:
"ФАровете са на фирма Sonar и са Тайвански." според вас .. струват ли си :) парите .. тоест 400лв :) сори сега за флуда и глупавите въпроси но все пак да знам за какво си давам парите... и дали си струва но според вас то фирмата ще похвали ест.. :) но искам и ваше мнение

Най-вероятно са Тайландски :gruebel Октомври месец като ги търсих тези фарове им писах, но нямаха налични и чакаха доставка. Преди доставката бяха на цена от 330лв. -> след доставката 400лв. и така и не взех;)

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пон 04 дек 2006 13:04

mileff написа:
snooperchi написа:

Най-вероятно са Тайландски :gruebel Октомври месец като ги търсих тези фарове им писах, но нямаха налични и чакаха доставка. Преди доставката бяха на цена от 330лв. -> след доставката 400лв. и така и не взех;)
Ами от фирмата заявиха че са Тайвански, но дали са кадърни това ми е интересното :) та реших да запитам,че тепърва мисля да сложа така нещо по-отличаващо се от нормалното да го кажем :)

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 04 дек 2006 13:08

snooperchi написа:
mileff написа:
snooperchi написа:

Ами от фирмата заяхива че са Тайвански, но дали са кадърни това ми е интересното :) та реших да запитам че тепърва мисля да сложа така нещо по-отличаващо се от нормалното да го кажем :)

Лично аз имам някои Тайландски продукти в колата от които съм страшно доволен, но не знам как са се представили при изработката на фарове:) А и това 400лв... ми се вижда малко пресилено :roll:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пон 04 дек 2006 13:23

Ам ще се поинтересувам още тук там...:) пък и дано още някои сподели мнение :) благодаря за твоито :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 04 дек 2006 13:59

Е че то когато ще се дават 400лв. за фарове с негарантирано качество по добре още 100лв. и да знаеш че имаш или другия вариант е втора употреба FK или Hella :wink:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 05 дек 2006 13:04

Нда и това го има .. но тря съм супер сигорен в тия фарове втора употреба... :) а тея кръговете във самия фар могат ли да светят синьо и при покупка на фара мога ли да изявя желание да са сини или само такива жълтеникави могат да са .. по дефаулт които са? То може сини да бъдат де но съм виждал само БМВ-та така .. за жалост :(

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 05 дек 2006 13:17

Късите приличат на ксенон, а дали е така кой ще ми каже, за тая цена??? :?

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 05 дек 2006 13:51

Не е "ксенон" , просто има лупа на късите. Мойте , когато не са включени лилавеят малко . Също така пръстените ми по дифоут си ми светят лилаво(или синьо деа знам) но не е проблем да си вземеш друг цвят диоди и да ти свети каквото искаш :wink:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 05 дек 2006 15:12

Ама невърви ... да си сменям аз диодите.. предпочитам да ги купя така.. ако предлагат сини ше ги зема :) ако не .. не е проблем :) просто информативно :) а за хенон мисля че има специални такива фарове.. :)

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Вто 05 дек 2006 17:39

snooperchi написа:Ама невърви ... да си сменям аз диодите.. предпочитам да ги купя така.. ако предлагат сини ше ги зема :) ако не .. не е проблем :) просто информативно :) а за хенон мисля че има специални такива фарове.. :)

hella-та свети бяло(или синеещо)

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Вто 05 дек 2006 17:43

gas написа:
snooperchi написа:Ама невърви ... да си сменям аз диодите.. предпочитам да ги купя така.. ако предлагат сини ше ги зема :) ако не .. не е проблем :) просто информативно :) а за хенон мисля че има специални такива фарове.. :)

hella-та свети бяло(или синеещо)

А при Hella за каква цена говорим? :)

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Вто 05 дек 2006 17:46

[/quote]А при Hella за каква цена говорим? :)[/quote]

в началото на темата съм ти отговорил на тоя въпрос :wink:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Вто 05 дек 2006 17:53

gas написа:в началото на темата съм ти отговорил на тоя въпрос :wink:
Ти имаш в наличност предполагам.. или само един комплект .. мисълта ми е магазинче ли държиш ? или .. ако не ги купя сега ще ги изпусна :D ? шот точно в момента иок парици :(

Последна промяна от snooperchi на Вто 05 дек 2006 18:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Вто 05 дек 2006 18:00

gas написа:
А при Hella за каква цена говорим? :)[/quote]

в началото на темата съм ти отговорил на тоя въпрос :wink:[/quote]

Всъщност да :wink:

То реално погледнато е 100 пъти по-добре да се вземат на FK отколкото тайландските щом говорим за 100лв. разлика. Виж Hella... е друго... :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”