Ахамwili98 написа:Хела, ФК, Валео.. са доказани марки..
всичко друго е компромис.

"ФАровете са на фирма Sonar и са Тайвански." според вас .. струват ли си

Ахамwili98 написа:Хела, ФК, Валео.. са доказани марки..
всичко друго е компромис.
snooperchi написа:Ахамwili98 написа:Хела, ФК, Валео.. са доказани марки..
всичко друго е компромис.та тези фарове са
"ФАровете са на фирма Sonar и са Тайвански." според вас .. струват ли сипарите .. тоест 400лв
сори сега за флуда и глупавите въпроси но все пак да знам за какво си давам парите... и дали си струва но според вас то фирмата ще похвали ест..
но искам и ваше мнение
Ами от фирмата заявиха че са Тайвански, но дали са кадърни това ми е интереснотоmileff написа:snooperchi написа:Ахамwili98 написа:Хела, ФК, Валео.. са доказани марки..
"ФАровете са на фирма Sonar и са Тайвански." според вас .. струват ли сипарите .. тоест 400лв
сори сега за флуда и глупавите въпроси но все пак да знам за какво си давам парите... и дали си струва но според вас то фирмата ще похвали ест..
но искам и ваше мнение
Най-вероятно са ТайландскиОктомври месец като ги търсих тези фарове им писах, но нямаха налични и чакаха доставка. Преди доставката бяха на цена от 330лв. -> след доставката 400лв. и така и не взех;)
snooperchi написа:Ами от фирмата заяхива че са Тайвански, но дали са кадърни това ми е интереснотоmileff написа:snooperchi написа:Ахамwili98 написа:Хела, ФК, Валео.. са доказани марки..
но искам и ваше мнение
Най-вероятно са ТайландскиОктомври месец като ги търсих тези фарове им писах, но нямаха налични и чакаха доставка. Преди доставката бяха на цена от 330лв. -> след доставката 400лв. и така и не взех;)
та реших да запитам че тепърва мисля да сложа така нещо по-отличаващо се от нормалното да го кажем
Ти имаш в наличност предполагам.. или само един комплект .. мисълта ми е магазинче ли държиш ? или .. ако не ги купя сега ще ги изпуснаgas написа:в началото на темата съм ти отговорил на тоя въпрос
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 99 госта