Светят ли ви "светлините"?
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Хора, защо само по веднъж месечно? Винаги като тръгвам за някъде, паля колата (в смисъл на завъртам ключа и стартирам двигателя), пускам аварийките, пускам фаровете и слизам на оглед... едновременно с това бутам гумите, да видя дали нещо не трака или не се е разхлабило... абе това си е Flight Check (тоест казано на БГ проверка преди излитане, ако сте виждали как пилотите клатят крилата и оглеждат всичко преди да излетят) и според мен трябва да се прави преди всяко тръгване на където и да било. Отнема не една минута, ами 15-20 секунди. А относно светлините - аз винаги съм карал на къси по всяко време на денонощието. И до сега нито една крушка не е изгоряла. Така че - карайте на светлини, защото е по-добре за всички - нито ток се хаби, нито изгарят често.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Започва акция светлина
http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=165676
Още нещо носете винаги резервни лампи със себе си, спестяват главоболия и глоби:

http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=165676
Още нещо носете винаги резервни лампи със себе си, спестяват главоболия и глоби:

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
VW_FEN написа:Винаги като тръгвам за някъде, паля колата (в смисъл на завъртам ключа и стартирам двигателя), пускам аварийките, пускам фаровете и слизам на оглед... едновременно с това бутам гумите, да видя дали нещо не трака или не се е разхлабило...
ти колко често я караш тая кола....., колкото често идваш и по срещи ли.... или докато направиш "Flight Check" и тя срещата вземе, че свърши
п.с. не се заяждам, ама айде стига сте се изхвърляли колеги
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
А дали не е възможно да има някакво просто устройство което да ти споменава, че с някоя крушка има проблем.
Примерно по някой автомобили съм забелязал, че ако ти е изгоряла крушка на някой от левите мигачи, като дадеш такъв и реленцето цъка по - учестено.Та дали неможе да се измисли да светне примерно някоя лампичка или зумерче да се задейства при изгоряла крушка.
Примерно по някой автомобили съм забелязал, че ако ти е изгоряла крушка на някой от левите мигачи, като дадеш такъв и реленцето цъка по - учестено.Та дали неможе да се измисли да светне примерно някоя лампичка или зумерче да се задейства при изгоряла крушка.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”