Еххх мъъъъъкаааа -крадци!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 06 яну 2005 15:27

мдам :evil:

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Чет 06 яну 2005 18:50

Бал съм го джама бе.
По-добре да чупят джам откоклкото да къртят врата и да играе кит и боя!
На мен досега (да чукна на дърво) касетофона не са ми го пипали, ама за сметка на това ми взеха мигача и капачката. Халогена не са могли щото е свързан зверската с бронята с едни железа.
Добре че не го счупиха.
Ама верно трябва да си супер смел да рискуваш да ти махнат главата за 50 или както е в моя случай 15лв!!!!
Даже и 15 не могат да му вземат на тъпия мигач!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 07 яну 2005 2:23

От дълги години работа с автомобили и озвучаване съм се убедил, че само едно помага: Касетофона(пък бил и той щайга) под мишницата и заедно с ключовете !!!! :cry: :!: :?: :idea: :arrow:

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пет 07 яну 2005 14:44

така ще да е за напред , колкото и да е досадно сложи , махни сложи махни ....
няма оправия

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Нед 09 яну 2005 10:39

При мен помага варианта Ново Cd->Фактура->Застраховка.
Но за мое учудване с това CD карам вече почти 9 месеца!?!?!
Много беше интересно че от форда ми нищо не са крали а от голфа то Cd-та, то лайсни то тасове то брони то колони :twisted: . Даже ми откраднаха капачката на задната чистачка :shock: .
Смъртно наказание за гадните наркомани :!: bishop

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Нед 09 яну 2005 19:40

на един пич , преди 2 месеца му разбиха ключалката на форда и тъкмо да му земат цд-то и той се е бил появил , не ги е видял но и те не са влезли засечка , има айва някаква и си беше зел панела с него ... та тогава разбрах какъв е пиниза за отваряне на ескортите 90г
мисля че е доста по лесно от 2ките да се отвори ескорт

п.с от вчера сам с ново ЦД/МР3 :yeaha: :yeaha: ама сега в раничката цялото "устройство" .... :twisted:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Нед 09 яну 2005 20:39

Съжалявам за случката, gti_power :cry: , наркомани и такива искащи лесни пари..........но толкова им е акъла........докато не ги пратят при батковците им........църните от столичния ..........ще си го правят това.

Пожелавам ти повече да не ти се случва...........аз Пасата-незастрахован, в повечето време ме мързеше да махам СД-то, а беше с панел.........и не са ми пипали колата............но явно си е до късмет....................................то дори ми се е случвало на морето да оставям колата на улица до плажа..........с отворени врати........свалени стъкла(и четирите)..............със СД свирещо вътре тихо..........със паспорт, портфейл....талон, шофьорска книжка, лична карта.....дискове.......и ключа от колата вътре на място................и това за 3часа............но "Оня " е бил добър към мен.........,

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 10 яну 2005 23:38

мале верно си много набожен....

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пон 10 яну 2005 23:46

Майкаааааааааааааааааааааааа им. Дай боже да не хвана такъв щото години наред какво ли ще правя в Централния Софийски........Затвор?! :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: Ще му чупя пръстите един по един!!!! И накрай 10 шута в картофите!
Съжалявам за случилото се! Просто един съвет - пазете колите си повече! :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 11 яну 2005 0:05

ChampioN, ти май редовно ходиш на църква.Това не е късмет ами не знам как да го нарека . . . А каква беше причината да си оставиш колата така? Брат ми веднъж си беше оставил колата на McDrive във Варна 2-3 дена отключена и нищо не й се случи! :D

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 11 яну 2005 11:10

NovobranecGT написа:ChampioN, ти май редовно ходиш на църква.Това не е късмет ами не знам как да го нарека . . . А каква беше причината да си оставиш колата така? Брат ми веднъж си беше оставил колата на McDrive във Варна 2-3 дена отключена и нищо не й се случи! :D

Просто вярвам в "Оня". :wink:

Защото стана така ли?.........млад, зелен.......мислещ с долната си глава. :lol: , а пък и онази полякиня беше убийствена........неможех да загубя усещането как вълничките удрят 4-ри крачета......и т.н.....хубав спомен. :lol:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 12 яну 2005 1:16

Всеки ли ще разкаже случка как си е оставял отворена колата и никой не я припознал............... :cry:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 12 яну 2005 3:05

Как да ги пазиме повече колите бе братче, на мене тасовете ми смъкнаха, фаровете за мъгла, емблемите... добре, че само с тва съм се разминал до сега... аз за тва не слагам музика и от далече се вижда една голяма зееща дупка... то и кабели няма вътре. Абе както я взехме, така си стои (мискините от автокъщата изкормили фабричното радио...). То няма спасение. И тея дето крадат не са 100% всички наркомани, поне 50% от тях са някви шибани мързеливци, които ги мързи да работят, та чак ги боли от тва нещо и се забавляват по този начин... един ден слизам пред блока, щях да я карам на автомивка, и колата е точно пред входа, и двама 17-18 годишни клекнали отзад да откачат емблемите... посред бял ден. Е кат се развиках и ги подгоних, аз дето се имам за доста бърз, не можах да ги настигна... тея копеленца ако ги пуснеш да бягат 110 метра с препятствия, ще издухат и Морис Грийн и всички световни величия в леката атлетика!!! Добре, че нямам и лети джанти, иначе до сега и тях да са смъкнали...

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Сря 12 яну 2005 16:36

пич и теб да те подгонат с идеята a boi de Smackbum bishop и ти ще бегаш кат охапан ;)

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 12 яну 2005 18:02

Днес на един колега с БМВ по обед на що годе оживен паркинг до Shell, му бяха счупили стъклото на предна дясна врата.... + още поразии :horror:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”