Край на авантата с глобите !
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оставете кой къде е ходил и кой какво е правил, докато някой не ми покаже закон /разпоредба/, на основание на който издадените наказателни постановления подлежат на предварително изпълнение преди да са влезли в сила, на никого, нищо не плащам. Всичко различно е в противоречие с един куп закони, включително и с Конституцията. 
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
аз пък съм на мнение, че трябва да почнат да си събират актовете, отиваш примерно за постановлението и в рамките на 1 месец си плащаш и чак тогава отиваш за талона.....или за книжката, или за квото и да било....
лично аз също имам неплатени глоби, над 350 лв., да не си помислите, че се правя на светец, ама трябва да почнат да се събират, тогава поне 20-30% от шофьорите, ще започната да спазват поне някои правила, шото вместо да сипат бензинец, ше платят глоба......
лично аз също имам неплатени глоби, над 350 лв., да не си помислите, че се правя на светец, ама трябва да почнат да се събират, тогава поне 20-30% от шофьорите, ще започната да спазват поне някои правила, шото вместо да сипат бензинец, ше платят глоба......
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:прави се превод без значение от коя банка!
прави се по следната сметка:Национална агенция по приходите написа:Сметка, открита за плащане на глобите от КАТ за цялата страна
Републикански бюджет
Банка: СИБАНК
BIC: BUIBBGSF
IBAN: BG26 BUIB 9888 8193 9450 00
http://www.nap.bg/about/kat.htm
Принципно и аз така си мислех ама пробвам да си го платя чрез интернет банкирането откъдето ми минават всички др плащания и не става.....
Което ме навежда на мисълта че искат да си ми вземат таксата просто за превода гадовете....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:14, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”