rojo написа:.............. .
Точно там за кадето говориш покривите на по-новите къщи не са бели, а и тези с белите покриви никога няма да трябва да сменят керемиди. Това са отживелици. Не си мислете че точно големите предприятия никои не ги следи. Там е много строг контрола. Това че има боклуци по този път който казваш не значи че са си ги хвърлили тези дето въвеждат гореспоменатите мобилни станции, ами са си ги хвърлили хората.
Аз съм твърдо за, ако става дума за ДАЙ. Мисля че е крайно време да престанеме да купуваме трошките на германците ( говоря за стари камиони, за леки автомобили не искам да коментирам

), в германия искат ЕКО норми, еко незнам си какво и в следващия момент чвече като не могат да си ги карат там айде в България - и започваме ние да им дишаме пушилките. Много мразя да настигна някоя ЕВРОПА на някой лек байр и да карам с 20 до удобно място за изпреварване след завоя, да и дишам пушилките и да се притеснявам дали някой няма да ме изпука отзад понеже няма и да ме види в дима:)

Специално за тежкотоварните машини трябва да се затегне контрола, защото стават доста инциденти. Колкото и да ми е неприятно и колкото и да е неприятно за много хора неможе да си позволиме по улиците да се движат машини натоварени със по 30+ тона със гуми на по 20 години, изтъркани и изгорели, със заминали мотори и спирачки и прочие.
А пък не искам да ви споменавам за Румънците колко са по добре от нас

Знам един техен завод, дето трови половин България и половин Румъния, та нашите автомобили направо не са проблем спрямо него.