Маслото ми е над макс.
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Goti4eskiq написа:Карай си и да не ти пука.Все ще намери от някъде да го изплюе.Не знам дали в възможно да ти го изхвърли към въздушния филтър.На карбуратор съм имал и такива случки.
По-добре е да е малко под минимума, отколкото да е малко над максимума.
Покарай малко, ако се питаш защо и ще разбереш сам

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
познавам 2 ма колеги с АБФ -и от форума и винаги слагат 150-200мм повече отколкото е по аутодата и аз съм така и проблеми съм нямал.Оня ден си сменях маслото при гената (с турбо астрата) и точно за тва си говорихме ,по думите му даже е вредно за колата да се кара на минимума или на средата особенно ако се кара мъжкатаvasstop написа:Goti4eskiq написа:Карай си и да не ти пука.Все ще намери от някъде да го изплюе.Не знам дали в възможно да ти го изхвърли към въздушния филтър.На карбуратор съм имал и такива случки.
По-добре е да е малко под минимума, отколкото да е малко над максимума.
Покарай малко, ако се питаш защо и ще разбереш сам
П.П и понеже видях някой пишат че мое да избие датчик на маслото ,на мен едно време ми изби датчик с масло на минимума без да съм давал много газ...
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
И моето е малко над Макс....няколко милиметра.Абе колеги не си заслужава да пускам нова тема та да ви питам имате ли проблем с заяждане на щеката.На мен яко ми заяжда и се освобождава рязко и от инерцията маслото отива малко по нагоре и нямам много точна представа колко точно е.Дали да не я смажа нагоре при уплътнението с малко масълце.Много ме дразни.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа: На мен яко ми заяжда и се освобождава рязко и от инерцията маслото отива малко по нагоре и нямам много точна представа колко точно е.
Козунак, смени си моркова, стурва към два лева, при мен помогна.
А иначе от аптеката си бях взел тогава една система и най-голямата налична спринцовка, супер лесно и чисто стана

- cerosina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
master написа:Като купих мойта кола маслото беше 1см. над максимума. Взех от аптеката една голяма спринцовка и един маркуч за системи. Мушкаш маркуча в пробката и теглиш! За 2 мин работа е без да се нацапаш!
Така и направих днес. Чиста работа - това е най добрия начин. Иначе си мисля че не случайно са сложили тази макс. черта ... не че няма да го изяде , ама ще сълзи от най-странни места..
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”