Golf 4 1.9TDi

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Сря 08 ное 2006 8:09

Vladko написа:
L&R написа:Тц продавача лъжоти разлики/90-110/: :idea:
-ЕКУ
-Дюзи
-Турбо с променлива геометрия. :

И това е само върха на айсберга :D
[list=]

май имаше и някакви разлики в нафтовите помпи, съответно и в работните налягания[/list]

Потребителски аватар
Mr.Senko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mr.Senko » Сря 08 ное 2006 8:40

Щял да сложи чип 200 еуро струвало и става 110к.с.Лично аз не съм привърженик на тия промени по двигателя и мисля да се въздържа!!
Като окачване как е като пасат 4 или по-добре!!!

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 08 ное 2006 8:49

dobrinb написа:
Mr.Senko написа:Помислих ,че е по-лесно да получа конкретни отговори отколкото да изчета целият форум :idea:

3. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.

Точка 3 от правилата за постване :wink:

Не мога да разбера какъв ви е проблема с дублиране на теми.Всяка тема търпи развитие във времето.Специално за случая става въпрос за не чак-толкова стар модел кола и може някой по-стар собственик да сподели по-нови впечатления.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 08 ное 2006 8:55

3. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.

Точка 3 от правилата за постване :wink:[/quote]

Защото иначе кво?

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 08 ное 2006 8:57

Mr.Senko написа:Като окачване как е като пасат 4 или по-добре!!!

Окаването е кажи речи като на Голф2, смятай ти дали е здраво и скъпо.
Само за дюзите не е пояснено гледам, да на 110 са с по-голямо Ф и впръскват съответно повече нафта, когато е нужно.
За 90 ALH има поуър китове дюзи + чип и се постигат доста добри резултати.

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Сря 08 ное 2006 11:15

Mr.Senko написа:Като окачване как е като пасат 4 или по-добре!!!

Няма нищо общо с окачването на пасата - в пъти е по-евтино и по-здраво, но и вози по-твърдо!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 08 ное 2006 13:42

Ама няма и нищо общо с това на Г2-вози доста по комфортно и все пак си е евтина с подобни на него коли.Относно чипа-като сложиш на 90к.с. чип става 90к.с.+чип ,а не заводски 110 к.с.Разликата е огромна като за начало на заводски 110 к.с. можеш да му сложиш чип,материалите в 110 к.с. са други,разлики в помпи в дюзи и т.н.-не че разликите са от тук до небето,но нали знаеш капка по капка гъол прави.Така че не се залъгвай че се ено си си купил 110 к.с.Ако после решиш си сложи чип ама ако искаш 110 к.с. просто си купи такъв мотор.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 08 ное 2006 16:20

20 коня са си 20 коня каквото и да говорим! Това не значи че 90кс не си вървят доволно все пак по-голямата част от колите на VAG с TDI двигатели около тази година /98/ у нас са именно 90! Мисълта ми е че ако си с по-спортен стил на каране не е зле да се замислиш кой двигател да вземеш. А и такива продавачи дето с лека ръка ти правят колата с 20кончета отгоре хич не ми вдъхват доверие... :wink: Колкото до ходова част и потдръжка мисля че няма да си изпразниш джобовете цените са напълно приемливи. А най-хубавото е като видиш колко сочи километража след изпразването на 1 пълен резервоар и то без да се влачиш с опашката:)

Потребителски аватар
Mr.Senko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mr.Senko » Чет 09 ное 2006 14:05

Днес покарах колицата и определено съм доволен от ускорение ,вървеж и разход!! Но въпреки всичко няма да я купувам!!! Защо!?!?!? Ами прекалено е малка ,и ниска!!! Зад мен място има само за пътник категория 46кг 1.56см!! Прекалено е ниска ,двамата с брат ми се бяхме отпред отзад никой ,че няма място :lol: и на всяка неравност кората отдолу опираше по пътя . . .трябвало да се внимава по дупките ,че много ниска е колата :shock ВАН ще търсим май 8)
Благодаря на всички Ви!!!

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Чет 09 ное 2006 15:17

dobrinb написа:Можеше малко да потърсиш в темите, които са изписани до тук. :да:

Учудвам на нерваците от дублирането.Аз неам нерви да ровя с търсачката-много от темите се разводняват, а като попиташ нещо конкретно поне първите 10 мнения ще са по темата.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 09 ное 2006 16:48

kaloyan22 написа:...много от темите се разводняват, а като попиташ нещо конкретно поне първите 10 мнения ще са по темата.

Ами то именно за това решените теми се заключват! Че да не се разводняват. Друг е въпроса, че е тъпо да се разводняват темите, независимо решени ли са или не...
допълнение...
както правим сега двамата с теб, колега... 8)

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 09 ное 2006 18:15

Mr.Senko написа:Днес покарах колицата и определено съм доволен от ускорение ,вървеж и разход!! Но въпреки всичко няма да я купувам!!! Защо!?!?!? Ами прекалено е малка ,и ниска!!! Зад мен място има само за пътник категория 46кг 1.56см!! Прекалено е ниска ,двамата с брат ми се бяхме отпред отзад никой ,че няма място :lol: и на всяка неравност кората отдолу опираше по пътя . . .трябвало да се внимава по дупките ,че много ниска е колата :shock ВАН ще търсим май 8)
Благодаря на всички Ви!!!

С това трябваше да започнеш,че си търсиш семейна кола та да ти кажем веднага че тази не е твоята :) Това е по въпроса за мястото отзад /всъщност на широчина е доста добре/ ,а колкото до това дали е ниска зависи с какво окачване е! Тук в форума сме поне 3ма дето ни бяха ниски колите,но след смяна на пружините с нормални /щом е ниска значи е с спортни пружини/ всичко си става екстра даже при мен отзад отива към Голф Кънтри :)) Поне след всичко което прочете трябва да си разбрал вана с какъв двигател трябва да е ,а купето....каквото си харесаш :wink:

Потребителски аватар
Mr.Senko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mr.Senko » Пет 10 ное 2006 17:58

това трябваше да започнеш,че си търсиш семейна кола та да ти кажем веднага че тази не е твоята

Не търся семейна кола ,че не съм семеен още просто искам да е по-голяма 1.91см съм 92кг. как да се съберем в голф!? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 10 ное 2006 18:07

Mr.Senko написа:
това трябваше да започнеш,че си търсиш семейна кола та да ти кажем веднага че тази не е твоята

Не търся семейна кола ,че не съм семеен още просто искам да е по-голяма 1.91см съм 92кг. как да се съберем в голф!? :lol: :lol: :lol:

Ти ще се събереш без проблем,само че зад теб няма да може да возиш никой :) Аз съм 186см и все пак се събира някое миньонче но при 191 седалката ще е докрай и мястото става само за багаж :wink:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пет 10 ное 2006 18:08

Търсиш с шибедах :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”