[list=]Vladko написа:L&R написа:Тц продавача лъжоти разлики/90-110/:
-ЕКУ
-Дюзи
-Турбо с променлива геометрия. :
И това е само върха на айсберга
май имаше и някакви разлики в нафтовите помпи, съответно и в работните налягания[/list]
dobrinb написа:Mr.Senko написа:Помислих ,че е по-лесно да получа конкретни отговори отколкото да изчета целият форум
3. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.
Точка 3 от правилата за постване
Mr.Senko написа:Като окачване как е като пасат 4 или по-добре!!!
kaloyan22 написа:...много от темите се разводняват, а като попиташ нещо конкретно поне първите 10 мнения ще са по темата.
Mr.Senko написа:Днес покарах колицата и определено съм доволен от ускорение ,вървеж и разход!! Но въпреки всичко няма да я купувам!!! Защо!?!?!? Ами прекалено е малка ,и ниска!!! Зад мен място има само за пътник категория 46кг 1.56см!! Прекалено е ниска ,двамата с брат ми се бяхме отпред отзад никой ,че няма мястои на всяка неравност кората отдолу опираше по пътя . . .трябвало да се внимава по дупките ,че много ниска е колата
ВАН ще търсим май
![]()
Благодаря на всички Ви!!!
Mr.Senko написа:това трябваше да започнеш,че си търсиш семейна кола та да ти кажем веднага че тази не е твоята
Не търся семейна кола ,че не съм семеен още просто искам да е по-голяма 1.91см съм 92кг. как да се съберем в голф!?![]()
![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 94 госта