Къде да си направа пълно каско?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
marine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marine » Вто 18 яну 2005 18:26

Аз съм в Орел.
Имам колега който е там от две години и е доволен.
Плащат хората.
Беше си пукнал бронята в един по висок бордюр и му я платиха-150 лв за рено 19, може да не е пълна сума ама поне не те разтакават.
На мен ми я оцениха на 7000 лв- 95 година пасат и каското беше 500 лв, ама като си направих и гражданска при тях ми намалиха с 25 % и падна на 400 лв- с гражданската пак 500лв :-)))
Ама е на вноски без оскъпяване, и сега плащам гражданска и каско заедно на вноски.
А за оценката голямо значение имат годините на колата.Аз влизам в групата до 12 годишни и там процентите са едни а след 12 други-може таз година да ти я оценят на 4000 лв , а догодина влизаш в другата група и пада на 3000-за една година :-)
Също и след 12 -та година слагат за щета и процент амортизация и не плащат пълната стойност по фактура.
Ако има нещо...

Потребителски аватар
nuno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nuno » Сря 19 яну 2005 0:02

gti_power написа:обаче, направиш ли си веднъж каско в булинс им остава за винаги клиент
:twisted:

може да има кофти последици ако решиш догодина да отидесх при друг застраховател да си направиш каско ....
Това е тълна измислица на дребни дупета.Приател незнам колко коли си имал но съм сигурен че съм имал повече,значи в булинс нищо не ми е изчезнало.Значи при тях като ти е застрахован нямапроблеми ,на стикера ти пише до кога е каското,а кола без застраховка се краде на момента.Първото защото ти искат откоп.Второ като не го дадеш някои я разглобява и отива на части.Затова хората са казали вързан поп,мирно село.

Потребителски аватар
nuno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nuno » Сря 19 яну 2005 0:05

marine написа:Аз съм в Орел.
Плащат хората.
Беше си пукнал бронята в един по висок бордюр и му я платиха-150 лв за рено 19, може да не е пълна сума ама поне не те разтакават.
На мен ми я оцениха на 7000 лв- 95 година пасат и каското беше 500 лв, ама като си направих и гражданска при тях ми намалиха с 25 % и падна на 400 лв- с гражданската пак 500лв :-)))
Ама е на вноски без оскъпяване, и сега плащам гражданска и каско заедно на вноски.
А за оценката голямо значение имат годините на колата.Аз влизам в групата до 12 годишни и там процентите са едни а след 12 други-може таз година да ти я оценят на 4000 лв , а догодина влизаш в другата група и пада на 3000-за една година :-)
Също и след 12 -та година слагат за щета и процент амортизация и не плащат пълната стойност по фактура.
Ако има нещо...
Ти да не мислиш че ако ти изчезне колата ще вземеш 7000 лева.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Сря 19 яну 2005 1:43

Това за Бул Инс е и вярно, и не.
Ако става въпрос за евтина кола, няма никой да се занимава да те плаши за твоите 300лв.
За да не изглежда като реклама, ще кажа, че Армеец са една от най-солидните компании на пазара.
(Не е реклама, защото това е факт.)
Другото за тях е, че имат много гъвкава ценова политика и може да се използват много вратички за намаляване на премията.
Освен това за 30% отгоре получаваш обслужване в официалния представител на марката, в нашия случай- Юнито. Моята е така застрахована, макар че е на 11 години :lol:
Ако някой има интерес, може да поговорим за добри цени в Армеец, и да добавя и в Бул Инс.

Потребителски аватар
eViL
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eViL » Сря 19 яну 2005 9:08

Булинс им мина времето...вече на мода са ДЗИ!
Имахме 6 коли (бусове и камиони) застраховани всички в Булинс. Преди 2 години минахме всичко към ДЗИ и бяхме доволни (без никой да ни прави проблеми), този октомври обаче се заядоха за едно нещо (въпреки че имах познат там) и ме изнервиха и застраховах аудито в Левски-Спартак досега са ми платили без никакъв проблем едно пукнато предно стъкло и една осуркана броня и калник (тия кретени пред вкъщи няма да се научат да паркират... :x ) и мисля като изтекат каскотата на останалите да ги прехвърлям към Левски-Спартак (там пак има връзка иначе е мноо трудно), но и ДЗИ са добър вариант. Където условият те устройват според мен компаниите са - ДЗИ, Алианц, Левски-Спартак (Булинс според мен вече не стават) това е, с които съм имал вземане даване. За останалите незнам.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 19 яну 2005 16:08

nuno написа:....а кола без застраховка се краде на момента.Първото защото ти искат откоп.Второ като не го дадеш някои я разглобява и отива на части.Затова хората са казали вързан поп,мирно село.

Това е истината :!:

Потребителски аватар
marine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marine » Сря 19 яну 2005 23:19

nuno написа:
marine написа:Аз съм в Орел.
Плащат хората.
Ако има нещо...
Ти да не мислиш че ако ти изчезне колата ще вземеш 7000 лева.

Ти да не работиш в Орел че знаеш че няма да ми ги платят.
И аз мога да предполагам много неща ама си мълча, а не приказвам колкото да се каже че говоря нещо...

Потребителски аватар
nuno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nuno » Съб 22 яну 2005 18:46

Ти защо не вземеш едно шваке(ако знаеш какво е това) и не погледнеш колко процента овехтяване имаш реално можеш да вземеш 5000-5500лева.А какво работя не е твоя работа.

Потребителски аватар
marine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marine » Съб 22 яну 2005 19:08

nuno написа:Ти защо не вземеш едно шваке(ако знаеш какво е това) и не погледнеш колко процента овехтяване имаш реално можеш да вземеш 5000-5500лева.А какво работя не е твоя работа.

Еиииии, ама ти продължаваш.....
Последно 5000 или 5500 :lol:

Потребителски аватар
nuno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nuno » Нед 23 яну 2005 3:46

Що какво трябва да правя.Трябва да се крияли или да спра да пиша аааааааа......... :evil:

Потребителски аватар
nuno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nuno » Нед 23 яну 2005 3:51

eViL написа:Булинс им мина времето...вече на мода са ДЗИ!
Имахме 6 коли (бусове и камиони) застраховани всички в Булинс. Преди 2 години минахме всичко към ДЗИ и бяхме доволни (без никой да ни прави проблеми), този октомври обаче се заядоха за едно нещо (въпреки че имах познат там) и ме изнервиха и застраховах аудито в Левски-Спартак досега са ми платили без никакъв проблем едно пукнато предно стъкло и една осуркана броня и калник (тия кретени пред вкъщи няма да се научат да паркират... :x ) и мисля като изтекат каскотата на останалите да ги прехвърлям към Левски-Спартак (там пак има връзка иначе е мноо трудно), но и ДЗИ са добър вариант. Където условият те устройват според мен компаниите са - ДЗИ, Алианц, Левски-Спартак (Булинс според мен вече не стават) това е, с които съм имал вземане даване. За останалите незнам.
Само че ДЗИ са презастраховани в БулИнс.Това според мен значи едно и също.

Черноглав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Черноглав » Нед 23 яну 2005 10:43

отиваш там дето имаш връзки.. това е положението.

Пасата беше в Булинс.. като му изтече каското си го застраховах в Булстрад и досега си ми е в двора.. пък ако изчезне - само ще съм напред :lol:
Така че всичко е относително. Аз си избирам застрахователя по сервизите.. и на Булинс са им каубойски - с две думи се ебават и не ремонтират като хората... докато в Булстрад си ходя в един сервиз - Автотоци - във Враждебна (сервиза поддържа колите на народното събрание) :wink:

Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Пон 07 фев 2005 6:43

А има ли някой,който да се оплаква от Булстрад,щото мойто каско е към тях,оцениха ми Пасата '92 г. на 5100 лева,а при случаи на грабеж или пожар-около7хил.и нещо до 15 дневен срок ти плащат парите.Вече половин година имам договор към тях и още не ми се е наложило да ги посещавам...дано и не ми се налага :roll: .Пада ми се да плащам по 30 лева на месец-по левче на ден :wink: .Даже и ГО-то там си го направих...само да не е няква Пунта :?
Някой да знае нещо по въпроса :?:

Потребителски аватар
шокалан
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот шокалан » Пон 07 фев 2005 10:17

Чувал съм от приятели че Левски спартак са пълни мошенници,поне що се однася до задалжителната.Имало случаи в които при птп виновния е с застраховка при тях съответно потърпевшия си търси парите от тях а тия му заявяват че нямало да му платят ако иска да ги съди по закон ако оспее да ги осъди ще си вземе само това което би трябвало да вземе като щета.Ама въпроса е че повечето които са с по малки щети не се занимават да ги съдят и така.Все пак не го знам от личен опит а само от приятели.Аз съм в БулИнс и съм доволен от тях ползвал съм им услугите вече два пъти.Чувал съм че дзи и булстрат също са благонадеждни.

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пон 07 фев 2005 20:33

Как така са ти оценили колата за 5100, а в случай на инцидент ще ти изплатят 7000?? Вземи си поогледай договора, защото ако наистина оценката по Шваке е 5100, няма причини да ти платят повече. Иначе ти можеш да я застраховаш и за 10000, за което си плащаш премията, но би трябвало да ти платят до нивото на оценката само.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”