Най-доброто Гти?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Специално при тия модификации на споменатите автомобили-никоя от четирите марки няма да направи компромис с качеството
Иначе за останалите модели-разлики в качеството има и те не са в това дали са им еднакви болтчетата,а зависят от поддоставчици,място на сглобяване и проверки по поточната линия.В общи линии Ауди е с качествени материали и сглобка,ФВ е една степен под Ауди/при тях се гони разумно за цената си качество/,Шкода е с качествена сглобка и евтини материали,Сеат в общи линии стой на дъното-в повечето случей старите поточни линтии се изнасят в испания и им се слага нов дизайн.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ама опитах,но нито в Порше имаха Гти,нито в Еуратек рс ,а пък в Аутотехника даже не бяха чували за ФР различен от 185 коня.Истината е ,че първоначално мислих за дизел и бях спазарил една от служебните коли на Порше на добра цена-но после като отидох в Ет,ми дойде една хубава офертичка-2.0тфси на цената на 2,0тди Конфортлайн-просто няма състезание
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1,4mpi написа:Само няколко поправки-първо въртящия момент е 280нм.Двигателите на всички Тфси независимо дали са 185,200,230 или 240 са еднакви,но последните 2 са само на 98октана.Иначе темата я пускам защото това е въпроса дето ме мъчи цял месец и накрая колата с най-бърза доставка спечели
Споменах, че атмосферния 2.0ФСИ е с 200Нм, ма явно не четеш като хората, не е нужно да правиш поправки, много добре знам колко му е въртящия момент.
1,4mpi написа:
Може да споделиш цените на Шкода Октавия РС, на МК5 ГТИ и на Леон ФР/Купра че ми стана интересно и искам да видя каква ще е разликата, защото точно на тези модели няма цени в страниците на официалните представители.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”