Глобите до 50 лева...
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Глобите до 50 лева...
xaxaxapoGo написа:scuba написа:dir.bg написа:Глобите до 50 лева - направо на катаджията
няма да създаде условия за корупция,
Mда.... става интересно вече![]()
ТАКА ДЕ! Няма да създадът условия за корупция! Само ще я улеснят и легализират! ХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Глобите до 50 лева...
scuba написа:dir.bg написа:Глобите до 50 лева - направо на катаджията
Глобите до 50 лева от нарушителите по пътищата ще се плащат на място на служителите на МВР. Това съобщи пред БНР Хари Антонов, началник на сектор “Пътен контрол” в “Пътна полиция”.
Това ще стане след приемането на промените в Закона за движение по пътищата и създаването на нова Алинея 4 към чл. 184 за маловажни нарушения. Съгласно тези промени санкционирането на водача ще става под формата на фиш, допълни Антонов. Самата организация по документите, които ще бъдат издавани, а и доброволното заплащане от водача, както и всекидневното отчитане на служителя, няма да създаде условия за корупция, според Хари Антонов, цитиран от "Фокус". За тази година събираемостта на глобите е 10-12%, което прави около 2 млн. лв.
Mда.... става интересно вече![]()
Тъй..Мисля че вече трябва да се вземем в ръце и да направим нещо по въпроса.Предлагам след празниците да пуснем една тема и да обсъдим един блокаж на пътищата за неопределено време,защото ми писна( и вярвам,че не само на мен) от тия абсурди в тая е...а държава.Писна ми от дупките,дето ти трошат колата и няма начин да ги избегнеш,от малоумниците по пътищата и простите катаджии дето гледат и не си мърдат пръста .Айде бе хора.Стига сме мрънкали и ревали,дайте да направим нещо
One написа:има как ...Назначават се 100 човека с неприлично големи заплати и страх от затвор и за тях , дето само да се занимават с постановки и залавяне на такива служители и за няколко месеца 95% от корупцията ще е в миналото .....
Аз мисля че вече имаше такъв опит и то точно в парламента. Дадоха на няколко души права да действат безгранично дори върху заплатата си само да има резултат. Няколко месеца след това се оказа, че незаконно са си избрали заплата! Що ли не съм учуден? Просто са засегнали недосегаемите интереси, а не бушона който им е посочен.
-
kristian112
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”