За колко време ви затопля парното?;-)
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Memo написа:Само на мойто ли му трябват 15 мин да загрееВеселине, каква пара излиза смяна на термостата, че и моя явно не е в час?
Да загрее мотора ,или парното-щото мотора загрява мнооого след парното.Ако парното ти тепърва почва да духа топло след 15 мин. надали проблемва ще е само термостат.За да духа топло на праното му трябват 30-40 градуса на водата.
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Memo написа:Само на мойто ли му трябват 15 мин да загрееВеселине, каква пара излиза смяна на термостата, че и моя явно не е в час?
Да загрее мотора ,или парното-щото мотора загрява мнооого след парното.Ако парното ти тепърва почва да духа топло след 15 мин. надали проблемва ще е само термостат.За да духа топло на праното му трябват 30-40 градуса на водата.
За парното говоря, ама не е толкова страшно аз за 15 мин съм на работа и оцелявам и на студено

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:сега тествах туига, на място паля, след 2 мин почва да духа топло. след 3 мин си става приятно в салона, след 5 мин не се живее от жега (парното на 2, циркулация вкл.) без колата да се движи
и аз направих тест сутринта - затворих клапата,пуснах на 4. започна дадуха топло след 10-на минути,ма седлаките много студенииии, а аз го насочвам къ стъклата да ми духа, стопли се в колата,когато бях на партийния дом вече....,но не се запотиха стъклата,слава Боже
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип за работа около 15 лева...незнам какъв е тоя моя касмет но щом падне под нулата термостата ми дава фиравеселин написа:Купих Behr за 18 лв - смяната беше безплатна /услуга ми дължеше майстора/Memo написа:Само на мойто ли му трябват 15 мин да загрееВеселине, каква пара излиза смяна на термостата, че и моя явно не е в час?
така,че не знам колко взимат !Сори!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”