Писна ми!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Вто 02 яну 2007 11:59

CRX Racing написа:...

На 23.12 ми се случи почти същото: карам в средна лента с натоварена кола с 40км/ч и мокър път на смрачаване (около 18-19ч.) пред Била в Люлин. Малко преди светофара за паркинга пред Била и Технополис един ***** иска да се пристрои в средна лента (идва от дясно) и аз го пропускам. На следващото кръстовище аз съм за десен завой и се пристроявам с мигач в дясна лента (тя е свободна и аз пускам по инерция). В този момент същия ***** решава да се направи на хитър и да изпревари цялата колона за направо като мине в дясната лента, ама без мигач и без да погледне :? Засича ме точно в момента на разминаване - аз на спирачките=>блокиране на колелата=>леко десен волан=>плюс задължителен клаксон (май само това "усети" *****) и лек удар в бордюра с предна дясна гума! За мое щастие се разминах на косъм :043:
И сега карам с още по-голямо внимания, че не зная тези покрай мен що за Шумахери са...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 02 яну 2007 12:51

Не се притеснявай! Ще ти платят, че и ще остане!
За значително по-леко изглеждащ удар ми исплатиха по ГО 280 лева

А точно този е твоя човек!
teneketo написа:... .

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 02 яну 2007 15:15

radotom написа:Не се притеснявай! Ще ти платят, че и ще остане!
За значително по-леко изглеждащ удар ми исплатиха по ГО 280 лева

А точно този е твоя човек!
teneketo написа:... .

Разбрал съм се с него вече.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Писна ми!!!

Мнениеот scirocco gt » Вто 02 яну 2007 16:15

CRX Racing написа:Значи прибирам се аз към Младост по Ломско шосе и една пача както си седеше и чакаше на светофара реши, че трябва да свие в дясно и да мине в другото платно в което имаше по малко коли. Курвата и с курва не стига, че свива в момент в който съм на пловина на нейната кола ами и без мигач. Малко свих щото имаше бордюр и натиснах спирачки. А смотана шаврантия гледа като мишка в брашно!!! Леко ми е хлътнал калника и е одрана бронята!!! Нямам каско, канех се а днес а други ден... от гражданската на пачата ще дадат ли някакви пари? Направи ми впечатление, че като тръгна лампата за Air Bag-а светна изгасна и почна да свети постоянно. На какво се дължи?
Препоръчайте ми майстор който ще ми я оправи качествено?

Абе,ти майка имаш ли?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”