Относно каско ...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 12 яну 2007 8:40

kristian112 написа:добре ! а как стои въпроса с щети които се отремонтират в доверен сервиз??? 3 пъти съм ходил 2 бр боядисване броня и една малко по сериозна шета.Правят оглед вземам си документите от там в сервиза и си взимам колата готова след няколко дни .кое как колко те си се разправят. при мен важи ли това????

Зависи от Застрахователя.Прочети си Общите условия! Там пише кога признават фирмен сервиз, кога доверен сервиз, кога се плаща по експертна оценка, при какъв размер на получената сума после се прилага редукция...За случаите когато си бил в доверен сервиз трябва да се поинтересуваш колко са му изплатили директно, да не останеш изненадан че ти е поизчерпана Застрахователната сума :twisted:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Пет 12 яну 2007 15:20

kaloyan22 написа:
kristian112 написа:добре ! а как стои въпроса с щети които се отремонтират в доверен сервиз??? 3 пъти съм ходил 2 бр боядисване броня и една малко по сериозна шета.Правят оглед вземам си документите от там в сервиза и си взимам колата готова след няколко дни .кое как колко те си се разправят. при мен важи ли това????

Зависи от Застрахователя.Прочети си Общите условия! Там пише кога признават фирмен сервиз, кога доверен сервиз, кога се плаща по експертна оценка, при какъв размер на получената сума после се прилага редукция...За случаите когато си бил в доверен сервиз трябва да се поинтересуваш колко са му изплатили директно, да не останеш изненадан че ти е поизчерпана Застрахователната сума :twisted:

никой не ти дава информация за това!!! не че нямам човек но масово казват на хората - ние ще ти оправим колата ти не бери грижа и това е !!!

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 12 яну 2007 15:51

Това вече е легенда.Вземи си полицата и попитай в офиса на застрахователната компания-няма причина да ти откажат.Освен ако не си много рисков клиент от който искат да се оттърват....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”