Здравейте колеги да кажа и аз какво ми се случи с ДЗИ...
Имахме наскоро горе долу леко челно произшествие с подобни като на колегата последващи ремонри-броня, основа броня, маска, капак-2, фар-единият нов а другият писаха ремонт, радиатора на климатика беше се пробил от едно винтче, рамка(очиларка)...
Първият път за едно леко произшествие само с калник и мигач ми платиха дори отгоре, ама този път се опитаха да ме изпързалят с около 350лв! Отивам аз да си вземам парите от щетата и ми казват 800 и нещо лева, а тями беше излязла около 1200лв при условие че вземах всички части с отстъпка от около 20-30% като за сервиз(имам приятел). Като чух направо полудях

Питах веднага къде мога да подам възражение, по-какви цени оценяват частите и т.н. Казаха ми откъде вземат цените и ми казаха съответно за колко лв. са ми оценили радиатора на климатика и още нещо беше. За климатика ми казаха че му писали 150лв а аз го намерих възможно на най ниската цена на 200!

Отивам в магазина от който ми казаха че са взели цените и там ми казват че най евтиният радиатор който предлагат струва 254лв!

И имаше и още една такава странна оценка също. Как така в магазина 254 а те го пишат на 150 при условие че ползват цените на същия магазин! И оттам едно голямо възражение написано като хората и описано всичко с подробности колко ми е излязъл ремонта и колко са ми изплатили и го пуснах до управителя на ДЗИ с входящ номер в два екземпяра и след 3 седмици ми изплатиха още около 350 и така горе долу се покри даденото от мен. Ако знаех за това което пише "kaloyan22" щях да пусна копие и до "ЗАСТРАХОВАТЕЛНИЯ НАДЗОР" и сигурно щяхада платят и повече:)
Така че колега "dimitkoto" можеше да пуснеш възражение, но мисля че имаше някакъв едноседмичен срок след изплащане на щетата - трябва да питаш.